facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mucho gusto by Karen

Mucho gusto by Karen

Info

Lang over gedroomd,
lang over getwijfeld...
Lang gewikt en gewogen,
maar dan toch de sprong gemaakt!
Door de passie om te koken en de behoefte aan sociaal
contact, samen te mengen, is het idee om een foodtruck
te beginnen ontstaan!



"Je kan onze foodtruck wekelijks terugvinden op vaste locaties; woensdagmiddag op de Atealaan 71, Herentals; donderdag op de wekelijkse markt van Grobbendonk.Hier serveren we telkens lekkere lunchgerechtjes: soep, wraps, bagels, chili con carne,...Wil je graag onze foodtruck op jou privé-evenement? Dat kan, hiervoor bekijken we graag samen met jou de opties."
Adres:
Stad: Grobbendonk



op zoek naar gerelateerd: Foodtruck kleine groepen, Goedkope foodtruck huren, Foodtruck feestje thuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Back To Basics Foodtruck Back To Basics Foodtruck 1 km Voor een take-away broodje echt véél te duur en heel kleine broodjes. Jammer, wel gez...
De Koning van Wokrijk De Koning van Wokrijk 4 km Je vindt De Koning van Wokrijk aan de Herentalsebaan 120 (N13) in Grobbendonk.
Wokmobiel Wokmobiel 4 km Heel goed en vriendelijk doe zo verder met alles
Recensies
Vertaald door Google Ze kwamen naar de UT-honkbalwedstrijd. Kreeg de nacho's en ze waren ongelooflijk! Kan niet wachten om ze weer te krijgen! Origineel They came to UT baseball game. Got the nachos and they were incredible! Can't wait to get them again!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid