facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MUA Angeeliek

MUA Angeeliek

Info

Make-up & Hairstylist uit Oudenaarde.

Deze pagina biedt foto's, video's, tips & tricks en noem maar op. Aarzel niet om me te contacteren!



"Make-up Artist Hair Stylist Brow Stylist. Gespecialiseerd in bruiden"
Adres: Gevaertsdreef, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 0472916771
Stad: Oudenaarde
Route: Gevaertsdreef
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Haar en make-up Brugge, Make-up artist Roeselare, Hair and make-up waasland, Make-up artist Oost-Vlaanderen, Make-up en haar aan huis, Make-up Aalst, Make-up aan huis Aalst, Make-up Kortrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hair & Beauty Benna Hair & Beauty Benna 5 km Hair & Beauty Benna , Natalie Meirlaen heet U van harte welkom !
Elle Différence Elle Différence 5 km Enkel op afspraak!
Beau-C Beau-C 6 km Nagel en make-up studio in het landelijke Mullem
Recensies
Voor onze huwelijksdag heb ik gekozen om mijn mijn make-up en hair styling door Angélique te laten doen. Ik zou het onmiddellijk opnieuw doen. Ik had die dag echt het nodige zelfvertrouwen dankzij de look die ze mij gaf. En goed om weten, ons huwelijk was op 18 februari 2022, die dag dat het zo stormde. We zijn alsnog met de fotografe naar buiten geweest voor wat wilde stormfoto's en Angélique had mijn haar zodanig goed gefixeerd dat het erna nog steeds flawless was. Geef haar een standbeeld!
Hele fijne ervaring voor haar & make-up voor mijn huwelijk, het resultaat was exact zoals ik graag wou. Je kan op haar rekenen, professioneel, komt de afspraken na en stelt je op je gemak.
Ik werk al even samen met Angélique en je kan duidelijk zien dat het haar passie is! Bruidjes krijgen een mooie natuurlijke look en ook voor zottere looks kan je bij haar terecht! Kortom: een aanrader.
Ze onderscheid haar van anderen door haar unieke stijl, liefde voor haar vak en professionaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid