facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MTB "De Schorre" BOOM

MTB

Info

Vanaf januari een volledig nieuw MTB parcour te Boom (De Schorre)Met verschillende niveau's van beginner tot pro

Geschiedenis

de rockgarden is een feit , plus de rollercoaster

Adres: Schorrestraat 1, 2850 Boom
Telefoonnummer: 0485568957
Stad: Boom
Route: Schorrestraat 1
Postcode: 2850



op zoek naar gerelateerd: MTB De Schorre Oostende, MTB Wuustwezel, MTB Route database, MTB routes Antwerpen, MTB Schoten, MTB Hoboken, MTB Lier, Zwarte route De Schorre
Recensies
Erg leuk voor Kids. Tis vanuit het midden van het land nl wel een stukkie rijden. Maar dan heb je ook wat. De trollen hoef je niet echt te zoeken. Maar tis ook wel fijn om daar het bos te lopen en te genieten van de rust. De bordjes zijn slecht aangegeven. Sommige zijn stuk of gewoon weg. Het er een erg mooi park met grote stukken gras. Een een paar mooie trappen. Vooral met mooi weer is het een fantastisch uitje.
Ik ben enkel nog maar in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre geweest omwille van Tomorrowland. Het is een fantastisch groot domein dat zich perfect leent tor de organisatie van dat evenement. De verschillende podia zijn zodanig opgesteld dat ze met het geluid elkaar absoluut niet hinderen. Ondanks dat het een groot park is, hadden we op diverse plaatsen wel het gevoel dat het overvol zat. Maar Tomorrowland trekt dan ook tienduizenden bezoekers. Het was top!
Trollen gaan bekijken. Zeer mooie kunstwerken in een heel mooi domein. Spijtig van de voorbereidingen en werken voor Tomorrowland die al volop bezig waren, maar hadden we niet aan gedacht.
Toffe plaats om een namiddag door te brengen. Naast de zoektocht naar de 7 trollen kan je met de kinderen gewoon een wandelen, maar ook naar de speeltuin, minigolf, blotevoeten route afleggen. Wil je meer actie, dan kan je moeilijkere wegen nemen, of de mountebike route eens doen. Ik ben in elk geval aangenaam verrast. Het was vandaag 8maart natuurlijk ook een stralende dag.
Fantastisch wandeling gehad in trollen bos. Was leuk om de trollen te zoeken. Was zeker variatie en klimmen op de heuvels Was beste ervaring ooit! Kan gevaarlijk zijn als geregent heeft. Parkeren is gratis.
Mooi domein voor wandelingen. Met speeltuin en brasserie met binnenspeeltuin. Tal van events worden hier doorheen het ganse jaar georganiseerd. Gemakkelijk bereikbaar met tal van ruime parkings.
Hier enkel nog maar geweest tijdens Tomorrowland. En dan is het al een prachtig domein! Ook als er geen festival bezig is.
Supermooi domein. Ideaal voor de kids om te ravotten. Ook de volwassenen komen aan hun trekken duidelijk. Er is een taverne voor een kleine versnapering. Voor ieder wat wils. Kijk op voorhand op de website wat je er kan doen.
Tomorrowland. Dan verandert De Schorre in een magische plaats. Ècht de moeite waard om eens mee te maken!
Gekend van het wereldberoemde festival Tomorrowland maar ook een mooi park om te wandelen. Parking voor grote evenementen wordt stilaan een probleem door tegenwind van buurtbewoners die festivalgangers alsmaar naar ver gelegen parkings doen wandelen en shuttle bussen van het openbaar vervoer niet meer tot aan de ingang laten komen maar op 30 minuten wandelen tot het busstation na afloop van het festival wat mij tot een score 4 brengt.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar MTB "De Schorre" BOOM met het openbaar vervoer


Boom Steenbakkerijenstraat 110 meter
182
Boom Steenbakkerijenstraat 130 meter
182
Boom Kortestraat 220 meter
351
Boom Kortestraat 230 meter
351
Boom De Schorre 320 meter
182
295
298
351
500

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid