facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MST car detailing

MST car detailing

Info

Auto detailing:

Een externe behandeling is een reiniging van velgen, banden, wielkassen en een volledige lakbehandeling via professionele gom-, wax- en polijsttechnieken. Hierdoor wordt een perfecte hoogglans van de laklaag gecreëerd.



"Mst Polish is een gespecialiseerd en servicegericht car detailingbedrijf, expert in het schoonmaken, polijsten, aanbrengen van System X keramische coating van auto’s. U bent bij ons als trotse autobezitter te gast met uw auto, en uw kostbare bezit is verzekerd van een geconditioneerde en veilige omgeving waar er aan perfectie gewerkt kan worden. Ons motto is u te ontzorgen, dit doen wij door heel veel processen in eigen huis te houden en te zorgen dat als uw auto klaar is deze ook echt klaar is."
Adres: koolmeesstraat 1, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 0474449091
Stad: Maasmechelen
Route: koolmeesstraat 1
Postcode: 3630


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Simsek Maasmechelen Rijschool Simsek Maasmechelen 752 meter Super toffe ervaring! Had me geen betere rijinstructeur kunnen voorstellen. Bedankt v...
Foilfanz Foilfanz 6 km Crazy resultaat. Super bedankt Foilfanz. Als jullie dit niveau aanhouden dan halen j...
Recensies
Mijn nieuwe wagen laten voorzien van een SystemX keramische coating. Ziet er fantastisch uit! Zeer ruime en professionele infrastructuur, zeer vriendelijk en duidelijke uitleg. Heb er alle vertrouwen in dat mijn wagen voor vele jaren beschermd is.
Ik was gekomen voor mijn Mini interieur te laten reparenen en poetsen. Alles loopt perfekt en alle zware schade van lange gebreuk waren erg mooie hersteld. Heel vriendelijk en respectvolle plaats met goede kennis van zijn werk. Dank u voor u werk!
We werden goed ontvangen en kregen goeie uitleg! De service is zeer goed! We zijn blij met het geleverde werk!
Adres van kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid