facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MSM Racing - Moto Service Mike

MSM Racing -  Moto Service Mike

Geschiedenis

Moto service Mike is exclusief officieel verdeler van SUZUKI.
U kan hier terecht voor: onderhoud, banden, originele onderdelen en accessoires, technische informatie …
Alle onderhoud gebeurt in onze moderne werkplaats met de grootste zorg en passie !
Alle merken en modellen zijn welkom.
Door onze vakkennis en jarenlange ervaring, garanderen we u kwaliteit, veiligheid en zekerheid.
Ook de sportievelingen onder jullie kunnen wij, door onze ervaring in de wegrace, bijstaan met inlichtingen omtrent racemotoren, onderdelen enz.
Mike is instructeur bij de "Bikers school"
Moto Service Mike is ook een officieel Öhlins Service Center. Wij zijn gespecialiseerd in het afstellen, onderhoud en verkoop van Öhlins veringen.
En zeker niet te vergeten: we zijn ook officiële verdeler van NORTON Motorcycles voor België en Luxemburg.
Heb je vragen? Ik zou zeggen, shoot us a mail, geef ons een belletje of kom gerust eens langs en wij zullen u graag verder helpen.

Adres: Ooststraat 7, 2220 Heist-op-den-Berg
Telefoonnummer: 015249119
Stad: Heist-op-den-Berg
Route: Ooststraat 7
Postcode: 2220



op zoek naar gerelateerd: Suzuki motor dealer Antwerpen, Suzuki motor dealer België, Suzuki motoren België
Recensies
Fantastisch, opendeurdag vandaag. Mogen proefrijden met verschillende motors. Thx Mike PS: morgen ook opendeurdag, echt een aanrader.
Top Motor winkel!! In deze winkel mijn nieuwe motor aangeschaft. De eigenaar Mike is top, geeft veel en goede uitleg over alles, je kan hem altijd contacteren met vragen en is altijd klaar om je te helpen. Geen standaard motor winkel die enkel het duurste wil verkopen. Volgens mij bestaan er nog zeer weinig motor winkels zoals deze.
Geeft een duidelijke uitleg. Het was mijn eerste bezoek, ik was op zoek naar een Shoei verdeler. De langere wachttijd komt door de uitgebreide uitleg die hij geeft. Werd volledig goedgemaakt omdat hij ook voor mij de nodige tijd nam en de helm volledig in orde bracht.
Mike kent zijn job. Hij zal eerlijke info geven en zeggen waar het op staat. Wij hebben hier reeds 3 motoren gekocht en de volgende zullen ook waarschijnlijk van daar komen.
Zeer onprofessioneel, deze gecontacteerd via mail. Heeft me eenmaal geantwoord, waarop ik meteen antwoordde om een afspraak te maken. Waarop ik nooit een antwoord heb gekregen, na 2 weken nogmaals geprobeerd om via mail een afspraak te maken, tevergeefs… geen antwoord.. Misschien zijn ze liever lui dan moe?! Van de zogezegde “beste Suzuki Service van Belgie” was niks te merken?! Misschien deze titel bekomen via vriendjespolitiek?!! Er zijn genoeg Suzuki dealers in België die wel professioneel, vriendelijk en klantgericht zijn en die je binnen de 2 dagen geholpen hebben..Hier zou ik gewoon wegblijven!!
In deze tijd waar je constant om de oren word geslagen met vragen of je op een schaal van 1 op 10 enz.... zou ik hier 100 willen geven. Mike nam de tijd om met mij elk op een aparte motorfiets een testrit van 26 km te maken, me daarna nog wat tips te geven inzake mijn rijtechniek plus een eerlijke uitleg over de motor waarin ik was geinterreseerd. Alhoewel ik een suzuki dealer heb op 500 meter van mijn woning weegt dit niet op tegen deze soort service waarvan ik zelf technicus zijnde alleen maar het diepste respect voor kan tonen.
Topzaak Klantvriendelijk, Goede service & Correcte prijzen ! zeker een aanrader
Aanrader hier wordt nog tijd gemaakt voor de klant
Echt wat een zalige service Echt top aanrader Ken zijn stiel !!
Beste Suzuki dealer bij mijn weten. Persoonlijke aanpak van Mike, leuke testrit mogelijk, niet te duur en kwaliteitsvol.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid