facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mr Polish Carcleaning

Info

Wij zijn gespecialiseerd in het gedetailleerd reinigen en detailen van voertuigen.*Polijsten* Lak-Correcties*Coatings*Ramen-tinten*Interieur
stoomreining*Spotrepair*

Geschiedenis

MR POLISH is het autopoetsbedrijf van regio Turnhout.
U bent altijd verzekerd van kwaliteit en service op maat.
Particulieren en bedrijven zijn welkom bij ons.

U kan uw voertuig bij ons afleveren of wij komen bij u langs.



"Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van voertuigen. Mr Polish biedt u exclusive auto verzorging op hoog niveau met passie en ervaring. Aan de hand van uw wensen stellen we een passende behandeling samen. Met de nodige expertise en oog voor detail krijgen we uw wagen weer als nieuw- beter zelfs!!U bent van harte welkom in onze atelier, om geheel vrijblijvend uw wagen te inspecteren!"
Adres: Buurtjesweg 10e, 2380 Ravels
Telefoonnummer: 0483743311
Stad: Ravels
Route: Buurtjesweg 10e
Postcode: 2380


Recensies
Een super goed bedrijf met heel veel kennis en vakmanschap. Je krijgt je auto beter dan nieuw terug is mijn persoonlijke ervaring. Een dikke 10 wat mij betreft en ik ben niet bevooroordeeld. Maar ben waanzinnig tevreden. Mag ook wel eens gezegd worden.
Dacia Duster binnen gebracht om het interieur te reinigen. Passagierszetel stond vol vlekken en er hing een muffe geur in voor het binnen brengen. Na het afhalen de zetels als nieuw en ruikt lekker fris nu! Topservice!
Hier levert men super werk! Op een dag toveren ze je auto weer om tot een showroommodel!! Super vriendelijke mensen! Je kan je auto met een gerust hart achter laten. Je zult positief verbaast zijn van het resultaat!
Mijn c32 daar gebracht na dat deze 6 maand terug geheel was overgespoten. En de spuiter een klus had geleverd om van te vloeken. Maar na dat deze is behandeld door deze toppers. Glimd en glanst ze eindelijk zo als het moet. Wat een pracht job hebben ze geleverd.
Super bedrijf. Diverse auto’s gebracht en zelfs een paardentrailer. Geloof me...je kent ze niet meer terug. Goede service en lieve mensen
Heel tevreden. Na zoveel maanden nog altijd tevreden. Mijn auto is zeer goed behandeld. Echt top!!
Wat een TOP-service! Ongelofelijk vriendelijk, zeer open en duidelijke communicatie, prachtige aflevering! Een aanrader!
Super lieve en behulpzame mensen,doen hun werk uiterst goed
Super service, topbedrijfauto terug in showroomstaat
Zeer tevreden, klantvriendelijk bedrijf op professioneel niveau. Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid