facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Move2Health

Move2Health

Info

Move2Health biedt een professionele en evidence-based begeleiding op vlak van voeding en sport aan.

Geschiedenis

Move2Health biedt een professionele en evidence-based begeleiding op vlak van voeding en sport aan. We hebben we een ruime ervaring als personal coach en bovendien zijn we lid van de NSCA. Voor onze voedingsbegeleiding heeft Move2Health een erkende en ervaren diëtist die gespecialiseerd is in efficiënt en wetenschappelijk vetverliezen. Wij zorgen ervoor dat je jouw doel zo snel, veilig en efficiënt mogelijk kan bereiken!
Bij Move2Health kan je terecht voor 4 grote diensten namelijk: Voedingsbegeleiding, personal coaching, krachttrainingsadvies en online personal training.

- Voedingsbegeleiding: Hier kan je terecht voor alles omtrent afvallen, voedingsziektes, sportvoeding, etc en dit gegeven door een erkend en ervaren diëtist.

- Personal coaching: Meer spiermassa, meer kracht of prestaties in een andere sport verbeteren? Dan ben je hier op de juiste plaats. Via 1 op 1 begeleiding word je gedurende een bepaalde periode opgeleid om op een goede en verantwoorde manier te trainen en zo je doelen te bereiken.

- Krachttrainingsadvies: Meer spiermassa opbouwen, een marathon lopen of jouw sportprestaties als voetballer, basketbalspeler,... verbeteren? Dan kunnen wij jou zeker verder helpen. Bij onze trainingsconsultaties geven wij advies over training en stellen we een evidence-based trainingsschema op.

- Online personal coaching: Heb je te weinig tijd om elke keer naar ons te komen, woon je te ver of heb je zelf een fitness abonnement maar wil je wel begeleiding? Dan is deze vorm van begeleiding iets voor jou! Hier helpen wij samen met jou uw doelen te bereiken zonder dat je hiervoor bij ons moet komen!

Geïnteresseerd of heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Of neem alvast een kijkje op onze website: www.move2health.be

e-mail: [email protected]
tel: 0494144998

Wij hopen zo snel mogelijk iets van jou te horen dus neem het heft in eigen handen en "Move 2 Health"!



"Move2Health zorgt ervoor dat mensen vet verliezen op een duurzame manier. Iedereen die wil afvallen en nooit meer wil bijkomen en dit wil bereiken door een aanpassing van de voedings- en levensstijl gewoonten kan bij ons terecht. Wij stappen dus af van de dieetcultuur. Bij Move2Health zal je dus geen shake, pilletjes of magische afvaldrankjes vinden. Wij geven ondersteuning, kennis, inspiratie en motivatie, maar vooral geloof. Geloof dat jij kan vet verliezen op een aangename manier en je lichaamsgewicht op lange termijn stabiel kan blijven houden."
Adres: Houtstraat 3, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 0494144998
Stad: Oudenaarde
Route: Houtstraat 3
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Havermouttaart move2health
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diëtiste Nikki Nys Diëtiste Nikki Nys 3 km Als diëtiste sta je in voor de gezondheid van andere. Met de kennis ben ik bereid men...
The Flow The Flow 4 km Gerrit en zijn team staan altijd voor je klaar met allerlei nieuwigheden, info en beg...
Sports, Health & Style Sports, Health & Style 5 km Personal Training voor dames Voedings-& welzijnscoach Proteïnedieet, Online coaching ...
FitClub Oudenaarde FitClub Oudenaarde 5 km Top coaching! Super begeleiding!
Me-Vit-O Me-Vit-O 5 km Me-Vit-O staat voor Meer Vitaliteit door zo Onbewerkt mogelijke voeding.
Vitaliteitscoach Lynn Vitaliteitscoach Lynn 6 km Een aantal jaren geleden kwam ik in contact met Lynn via doorverwijzing van de huisar...
Loopbaancoach Lynn Loopbaancoach Lynn 6 km Een aantal jaren geleden kwam ik in contact met Lynn via doorverwijzing van de huisar...
Recensies
Een super Gym waar je met al je vragen en problemen omtrent voeding of krachttraining, blessures... terecht kan. Ik ben altijd zeer tevreden geweest van de coaching. De coaches weten waarover ze praten en geven u ook veel uitleg zodat je zelf veel dingen begrijpt over de spiergroepen die je traint en wat goede sportvoeding is... Het is niet zoals sommige andere gyms waar je voor een spiegel gaat 'showen' en waar je om het meest lift. Hier wordt echt gewerkt aan je gezondheid! Ik kan alleen maar zeggen: doe zo voort!
Recensie Move2Health Move2Health biedt een goede infrastructuur aan die gecombineerd wordt met goede coaching. Gedurende de 2,5 jaar waarin ik bij Move2Health trainde ben ik steeds goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes op vlak van voeding en training. De coaching is zijn geld zeker waard, en na 2 maanden is het zeker mogelijk om individueel te trainen. Zelf bij het individueel trainen staan de coaches altijd beschikbaar. Verder is er een goede groep aanwezig, waardoor men niet zeer vaak helemaal alleen traint. Via de website/forum/facebookpagina is het mogelijk om snel een trainingspartner te vinden. Indien je eventueel zelf wilt leren over bepaalde schema's, oefeningen en dergelijke kunnen de coaches of andere leden om hulp vragen. Move 2 Health stimuleert ook de drang om extra kennis op te doen om zo weer jezelf of andere leden te kunnen helpen. Basis literatuur zoals basic programming for strenght training door Mark Ripetoe wordt meestal als eerste stap aangeraden. De coaching voor het aanleren van de basis is hieop gebaseerd. Meer geavanceerde literatuur zal vooral gaan over voedingschema's of advanced trainingschema's en oefeningen. Er wordt daarnaast ook vooral gewerkt op blessurepreventie. Dit wordt aangeleerd bij de stretchsessies op het einde van elke training en de goede opwarming bij aanvang van de training. afhankelijk van uw flexibiliteit kan dit snel of traag gaan, en zelf als u inflexibel bent zou dit maar 2 maand mogen duren. Daarna is het mogelijk om alleen of met vaste trainingspartner gebruikt te maken van het aanwezige materiaal. De gym heeft de capaciteit om tot 3 personen tegelijk te laten squatten. Naast trainingsadvies kan er door de hoofdcoach, die diëtist is, ook voedingsadvies gegeven worden afhankelijk van de eisen van de klant.
Tot nu toe 4 sterren niet slecht dacht ik na een eerste keer. Had heel goed gevoel.
Heel goede voedingsconsulent! Eindelijk iemand die werkt op langetermijn resultaten.
Eindelijk een dieet die werkt. Met correcte ondersteuning en begeleiding
Vakkundig advies op maat, uitstekende terugkoppeling en blijvend resultaat!
Ik heel goede ervaringen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid