facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Move Zone Dance Crew

Adres: Rue Général Thys 12 Generaal Thysstraat 12 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 644 55 44
Stad: Ixelles
Route: Rue Général Thys 12
Huisnummer: Generaal Thysstraat 12
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 14:00-21:30
Donderdag: 17:30-21:30
Vrijdag: 17:30-22:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 10:00-20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Académie d'Ixelles Académie d'Ixelles 2 km Bienvenue à l’académie d’Ixelles ! Nous proposons des cours de musique, théâtre et da...
Recensies
Kwaliteit sportschool. Prijs een beetje hoog voor het halfuurtje badminton... Jammer dat er geen jaarabonnement is.
Top van top, aarzel niet om ervoor te gaan. Ps: kan ik gratis uren badmintonnen ter ondersteuning?
Super vriendelijke ontvangst met een hele mooie badmintonruimte, je voelt je daar op je gemak met advies over uitrusting. Mogelijkheid om er na een kleine sportsessie iets te drinken. Mogelijkheid om ook fitness- en danslessen te volgen.
Geweldige badmintonbanen. Verbazingwekkende vloeren. Laag plafond, dus zeer hoge heldere opnamen kunnen niet worden gemaakt. Iets duurder dan andere sporthallen, maar naar mijn mening de moeite waard. Management is aardig en vriendelijk, vooral Michael.
Onberispelijke en comfortabele banen met alleen de markering lijnen van badminton. Gastvrij en professioneel personeel. Alleen badmintonlijnen op onberispelijke en comfortabele banen. Vriendelijk en professioneel personeel.
Leuke plek voor badminton. De ventilatie is echter verre van optimaal en het water is blijkbaar koud in de dameskleedkamers. De prijzen zijn ook vrij hoog, maar al met al was de ervaring positief.
Super vriendelijk personeel, neem wel contant geld mee!
Dansschool en sportcentrum. Zeer vriendelijk en familiaal welkom. Super goede danslessen en zeer goed onderhouden badmintonvelden. Zorg bij badminton voor schoenen die geen sporen achterlaten. U kunt deze ter plaatse huren. Mogelijkheid om sneeuwschoenen te huren en plumeaus en ander materiaal te kopen.
aardig personeel en mooie kamers. geweldige plek om te gaan badmintonnen !!
De kwaliteit van de ontvangst verschilt echt van persoon tot persoon... Het volstaat te zeggen dat sommige personeelsleden geen uitgesproken commerciële inslag hebben. Daarnaast hadden we het genoegen om onze abonnementskaart simpelweg verwijderd te zien omdat deze per 1 januari niet meer geldig was. We waren NOOIT op de hoogte gebracht van deze deadline. Bovendien zijn de kleedkamers en infrastructuren echt getekend door de jaren, een beetje opknappen kan geen kwaad!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid