facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mount Ida / Kaz Dağları / Turkey

Mount Ida / Kaz Dağları / Turkey

Info

This page exists to create the awareness on nature massacres and stop the activities which are harmful to our home nature.

Adres:
Stad: Etterbeek



op zoek naar gerelateerd: Highest mountain Crete, Turkey Mountains, Troy Achilles, Troy Wiki, Troy Movie, Achilles Movie
Recensies
Het is niet toegestaan ​​om zonder gids naar de top van Kaz Mountain te gaan. De gidsprijs is 600 TL. Er wordt van je verwacht dat je met je eigen auto + gids gaat. We vonden het belachelijk. Er is een plateaucafé op 9 km van de ingang van de poort. In de omgeving wordt momenteel gebouwd. Het landschap onderweg is prachtig
Een berg met een hoge biodiversiteit, een van de grootste zuurstoftanks in Turkije.Er zijn scherpe wegen om voorzichtig te zijn tijdens het rijden.
Ik heb er met opzet 5 gegeven, ik raad het mijn vrienden niet aan omdat het er erg slecht uitziet, de wegen zijn erg slecht, we gaven de toegangsprijs van 65 lira voor de lege plaats, je moet uitstappen en de snelheid is 20 30 km Zo niet, dan denk ik dat je niet moet gaan, weet je, vertel het me gewoon.
Als natuurliefhebber heb ik een prachtige en mooie tocht gezien.
Kucukkuyu is het gebied waar het huisje heet is echt geweldig. Wandelen in het bos, wandelen onder de hitte in de schoonheid van de natuur is legendarisch. Het is een andere schoonheid om na al die vermoeidheid te ontspannen in het koele water van de Egeïsche Zee. Het is noodzakelijk om verder te gaan dan de aanbeveling..
Kaz Mountains behoren tot de top 3 in termen van zuurstofverhouding in de wereld. In sommige regio's zijn de bomen zo dicht dat ze zuurstof van deze kwaliteit kunnen produceren. Het Idagebergte, waar veel endemische soorten voorkomen, zijn de meest bijzondere plekken die we hebben en moeten worden behouden en overgedragen aan toekomstige generaties. Ik heb in augustus een organisatie doorlopen die was georganiseerd door een reisorganisatie. De natuurlijke omgeving was zo geweldig. Aangezien je het koud krijgt als je naar de top gaat, is het zeker handig om in ieder geval een trainingspak of een dun vest te kopen. Je kunt ook met je eigen voertuig gaan, maar ik zou het niet aanraden. Zowel uw voertuig zal op sommige plaatsen door de grond verslijten, en het zal niet zuinig zijn aangezien u een gids moet krijgen om de grens van het nationale park binnen te gaan. Ik vond het erg leuk. Ik zou het zeker aanraden om die heerlijke frisse lucht in te ademen en de rust in de bergen te voelen.
Ik raad je aan om te gaan
Het is een heel groot veld. We brachten bijna een dag door. We gingen op safari met off-road voertuigen en gingen naar de torens. We hadden zelfs de mogelijkheid om te zwemmen in Bear Lake. Volgende keer ben ik van plan om te kamperen.
Het is een zeer betaalbare plek om te bezoeken en te zien. Vooral het verhaal van Hasanboguldu maakte veel indruk op mij.
15 km heen en terug proces. Wegenonderhoud is een must. De geur van dennen, de zuurstof maakt je helemaal ontspannen. De ideale omgeving voor een dagje actief zijn is het landschap
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid