facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moulin gourmand

Adres: Rue Bosseler 2 , Aubange 6790, BE
Telefoonnummer: 063 38 82 68
Stad: Aubange
Route: Rue Bosseler 2
Postcode: 6790



op zoek naar gerelateerd: Boulangerie Messancy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pains et Tradition Pains et Tradition 2 km Vertaald door Google Het werd zo uitgeladen, je rolt de doden op tot aan de rand, een...
Recensies
Van gebak, tot broden, tot het Franse recept stokbrood. Deze kleine ambachtsman van "all homemade" is een adres dat de omweg waard is En bovendien is de baas tegenwoordig van een zeldzame vriendelijkheid
Winkelen vanmorgen zondag 29 november 2022. Komende om 10.00 uur verwachten we nog steeds een ruime keuze aan gebak / gebak / broden te hebben wetende dat het zondag is. Welnee! Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt en om 10 uur vanochtend was er bijna niets meer over. Dit is niet normaal voor een bakkerij die blijkbaar bekend staat om de kwaliteit van deze producten. Koud welkom ook, met een aardige bakker die te veel praat en daardoor bij elke klant te laat komt. Ik zal daar niet meer teruggaan. Jammer.
Ik hou van hun ontbijtgranen!!! We kopen er regelmatig ons brood en vinden het altijd leuk om hun verschillende recepten te ontdekken. Zeer gastvrije eigenaar, altijd het juiste woord waardoor je al hun specialiteiten wilt proeven.
De broden zijn allemaal gemaakt van kant-en-klare mixen. Geen echt zuurdesembrood. croissants en chocoladebroodjes zijn ook industrieel. Jammer want de producten worden verkocht als "zelfgemaakt" en "ter plaatse gemaakt". Nu zijn de mixen van hoge kwaliteit en gaat het brood behoorlijk lang mee.
Zeer goede bakkerij met uitstekende gebakjes een zeer vriendelijke baas die ik ten zeerste aanbeveel
Huis niet erg warm, verder goede bakker zonder iets bijzonders. Beleefdheid moet mamamia worden herzien
Meer dan 10 pogingen om iets van hen te kopen.... Het werd nooit om 6.30 uur geopend. Het gaat niet open om 06:30 dus! Let op, 06.00 uur en voor de 5e keer geen opening.... Ik verlaat deze bakkerij Verander uw leugenschema's om geen tijd te verspillen aan de persoon die moet gaan slapen of naar zijn werk moet, bedankt :
Vriendelijke ontvangst en broodautomaat. Er is meer dan geproefd maar lijkt ambachtelijk
Lokale bakker met een zeer gevarieerde koolkeuze Betreft brood van een ander die alleen is 1 dag per week beschikbaar was er een boekingsfout Wat vervelend is als je pas 20 bent km om de bestelling op te halen.
Onaangenaam welkom en zonder mondkapje achter de toonbank. Meer croissants om 9.00 uur op weekdagen en prijzen in lijn met Luxemburg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid