facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moulaert BVBA/ Alle Loon-, Grond- en Afbraakwerken

Moulaert BVBA/ Alle Loon-, Grond- en Afbraakwerken

Info

Moulaert BVBA
Alle Loon-, Grond-, en Afbraakwerken
Abelebaan 99
2520 Ranst
03/485 70 07



"Moulaert bv uit Broechem Antwerpen is sinds jaar en dag een begrip in de grondwerksector. Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller, weten we perfect hoe we uw grond- en afbraakwerken moeten aanpakken.Onze firma is een echt familiebedrijf. De huidige zaakvoerder nam de fakkel over van zijn vader, is geregistreerd aannemer en is regelmatig op zijn kraan terug te vinden.Zou u graag een kraan reserveren? Wij hebben een ruim assortiment in de aanbieding.Ons aanbod:Grondwerken kelders uitgraven, nivelleringswerken,...Nivelleringswerken paardenpistes, parkings,... egaliserenAfbraakwerken afbraak van beton- en metaalconstructiesLandbouwwerken aardappelen rooien, gras maaien, hooibalen persen,..."
Adres: Abelebaan 99, 2520 Ranst
Telefoonnummer: 034857007
Stad: Ranst
Route: Abelebaan 99
Postcode: 2520



op zoek naar gerelateerd: Funderingswerken Antwerpen
Recensies
Komt veel vroeger dan afgesproken pressen en prest op eigen initiatief een grotere maat. Laat dit ook niet weten. We kunnen de pakken niet hanteren aangezien ze veel te groot zijn en veel te nat. Echt geen aanrader om hooi te komen doen.
Goede service, vakmannen met goed materiaal. Denken mee om alles goed en snel uit te voeren.
Zeer proper werk geleverd door een fijne vakman.
Top kraanmachinist
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid