facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motos Hautekiet

Motos Hautekiet

Info

Ducati, KTM, Kawasaki zijn onze hoofdmerken maar iedereen welkom.

Geschiedenis

Wij kennen de namen van onze klanten.

Adres: DE LEITEWEG 4, 8020 Ruddervoorde, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 50 278323
Stad: Ruddervoorde
Route: DE LEITEWEG 4
Postcode: 8020



op zoek naar gerelateerd: Moto Caset, Tweedehands motoren west Vlaanderen, Motos Kawasaki, Moto winkel, Openingsuren Hautekiet Ruddervoorde, KTM dealer Limburg, KTM verdeler oost vlaanderen, Tweedehands motorwinkel
Recensies
Superdag!! Vragen stond vrij,fantastisch team!!
Mooie verzorgde motorzaak Kawasaki, Ducati en KTM die de boventoon voeren. Vriendelijk en behulpzaam personeel die uitgebreid de tijd nemen om de motoren uit te leggen zodat je een wel overwogen keuze zou kunnen maken. Boven staan de occasion motoren netjes gerangschikt op merk wat het erg overzichtelijk maakt.
Raad gevend persoon hij verkoopt met aandacht dat goed voor jou is behulpzaam collega vriendelijke
Prachtige zaak. Heel vriendelijk personeel. Goed georganiseerd. Was een aangenaam bezoek. Je voelt je heel welkom als klant.
Zeer nette motorwinkel met vriendelijk personeel. Onderhoud wordt zorgvuldig en goed uitgevoerd!
Ik ben hier op 18/01/2020 langs geweest omdat ze heel wat moois hadden staan KTM, Ducati, Kawasaki. Zowel tweedehands als nieuw. Vlotte, vriendelijke communicatie en ik mocht meteen enkele testritten doen. Ze hebben zelfs een tweedehands exemplaar naar beneden gehaald om te testen. Gezien de mooie service dat inclusief de prijs zat, ben ik dan ook meteen overgegaan tot aankoop. In blijde verwachting van mijn hypermotard!
Top ducati/KTM/Kawasaki motor zaak te Ruddervoorde. Goed ontvangen en te woord gestaan.
Super vriendelijke baas geeft met veel plezier advies en uitleg. En een prachtige toonzaal
Prachtige motorzaak waar je verschillende merken vindt zoals Ducati, Ktm en Kawasaki. Naast nieuwe motoren is er op de 1e verdieping een gedeelte met occassies. Het personeel is zeer vriendelijk en heeft de kennis om klanten goed bij te staan. In deze zaak heb ik blind vertrouwen en zijn de prijzen meer dan marktconform!
Vriendelijke en bekwame mensen. Wij gaan zelfs vanuit NL naar Hautekiet door de service en goede prijzen, deze dealer doet het goed en beter dan de meeste. Inmiddels twee nieuwe ktms gekocht naar volle tevredenheid !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid