facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motorweelde

Motorweelde

Info

Verkoop en herstellingen van motoren/scooters/quads

Adres: Welvaartstraat 6, 2381 Weelde, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 003214656039
Stad: Weelde
Route: Welvaartstraat 6
Postcode: 2381



op zoek naar gerelateerd: Yamaha R1M te koop, Openingsuren Motorweelde, Motorhandel Antwerpen, Tweedehands motorwinkel, Yamaha dealer Hasselt, Motorwinkel Mol, Yamaha stock motoren, Motoren Limburg
Recensies
Zeer vreemde, niet informatieve website, na zoveel goede reviews sta ik daar paf van
Zeer fijne en ook zeer goede service
Speciaal tot daar gereden dik uur rijden voor aankoop moto, wegens de super vriendelijke ontvangst van Mario en Els. Niets is teveel, je voelt je op je gemak, zijn eerlijk en de na service is perfect! Nergens anders tegen gekomen!
Heel erg vriendelijk en behulpzaam. Geven je ontzettend goede raad in wat je zoekt of nodig hebt. Top service!
In hoofdzaak Yamaha motoren en kleding. Bijna elk type van Yamaha staat in de showroom. Personeel is vriendelijk na een vraag wordt direct een technicus geroepen. Deze is deskundig en kan een gericht advies geven en dit wordt prima onderbouwd.
Ja, wat kan je nog toevoegen aan al de vorige reacties. Gewoon "super" misschien ?
Super goede service, super vriendelijk, niets is te veel, staan altijd voor je klaar! Zelf door omstandigheden verhuisd maar blijf trouw de 70km enkel rijden om daar op onderhoud te blijven gaan! Een aanrader!
Onderhoud xt1200z = super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid