facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motorsloop.be

Motorsloop.be

Info

Motorsloop.be is een online webshop gespecialiseerd in 2dehands onderdelen van de Japanse motorfietsmerken.



"We look forward to help you in your search for secondhanded motorcycleparts."
Adres: Rijkelstraat 48, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 0032 (0)11 455755
Stad: Zolder
Route: Rijkelstraat 48
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: Motorsloop Honda, Motorsloop Beringen, Motorsloop Yamaha, Motorsloop Duitsland, Motor onderdelen Heusden Zolder, Motorsloop Limburg, Motorsloop Suzuki, Motoparts
Recensies
Motorparts Europe, hartelijk dank voor de snelle levering en het mooie onderdeel voor mijn motor. Onderdeel is precies zoals beschreven erg content mee! Wellicht tot een volgende keer!
Erg fijn contact! Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Direct telefonisch feedback bij vragen, en er werd direct actie ondernomen door een fout van mij. Complimenten, ga zo door! Sid, een nieuwe klant.
Het uitzoeken, bestellen en betalen ging soepel en ik was positief onder de indruk hoe snel, keurig verpakt, en in welke staat de onderdelen geleverd zijn. Mijn complimenten. Als ik wederom een onderdeel zoek zal ik zeker eerst bij jullie kijken.
Motoparts Europe hartelijk dank voor de juiste informatie en goede en snelle levering van mijn gebruikte uitlaat suzuki GSX750F. Product als verwacht, licht beschadigd zoals vermeld, verder goed, prijs/kwaliteit verhouding prima. Ik was er zeer mee geholpen. Top !
Onlangs een achtervelg voor mijn Honda NC700X besteld via een advertentie van Motoparts Europe op Marktplaats. Velg was zeer goed verpakt verzonden en de prijs was netjes. Ook was de velg zoals in de advertentie stond beschreven. Zeker een aanrader! Snel contact via marktplaats berichten en snelle levering.
Ik kreeg in hun advertentie ook een link naar een vage Facebook pagina, maar na onderzoek en de review van een vriend, bleek die niet te kloppen en toch maar gedaan. Afhandeling was super snel en ik was zeer tevreden. Ook vanuit België had ik mijn bestelling binnen 2 dagen in Nederland. Kwaliteit beter dan verwacht zelfs. Aanrader!!
Hier vond ik online een zwart verchroomd Suzuki uitlaat in zeldzaam goede staat, de verzending was uitstekend verpakt. Artikelen worden ook op Marktplaats geadverteerd.
Hallo Joyce, het bestelde onderdeel is zeer snel verstuurd worden. Zoals beschreven en past voor mijn LS650 - Ik zal mij zekrbe terug informeren indien ik verdere onderdeln nodig heb. Thanks , Eric
Ik heb een motorblok van een BMW r1150rt gekocht, na montage bleek dat er een tik in de motor zat, ik ben nu al maanden bezig om contact te krijgen maar op de een of andere manier hebben ze hier geen zin in denk ik. Ze zouden op zoek gaan naar een alternatief maar ik hoor niks meer en ze reageren ook niet op mijn mails.
Super snelle levering naar Nederland, product voldoet aan verwachting
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid