facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motorshop bjorn de smedt

Info

wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen van alle Japanse motoren en BMW , wij zijn ook hoofd verdeler van KSR groep waaronder : Brixton , Lambretta , KSR , Malaguti.

wij zorgen en houden er van om mensen te zien schitteren op de motor!!

Adres: reepstraat 161c, 9170 Sint-Gillis-Waas
Telefoonnummer: +32477297562
Stad: Sint-Gillis-Waas
Route: reepstraat 161c
Postcode: 9170



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands motorwinkel, Motorwinkel in de buurt, Bjorn De Smet, Tweedehands motoren met garantie, Ideal Motor, Motor huren Oost Vlaanderen, Tweedehands motoren West Vlaanderen, Motor handelaar
Recensies
Top motorzaak. Deze man heeft kennis van alle motoren. Niets is hem teveel om te doen hier komt de klant altijd op de eerste plaats. Steeds open. Met communicatie. Echt een familiezaak waar men je steeds vriendelijk onthaald. Prijs kwaliteit beste van het Waasland en daar buiten . Ik kom hier al enkele jaren en zal dat nog lang blijven doen!! Doe zo voort
Mijn zoon doet zijn brommer binnen om te herstellen. Hij had alles doorgegeven wat er moest gebeuren aan de zoon. Resultaat!! Niets aan gebeurd dan band gemaakt, brommer rijd dus nog steeds niet Dit is geen service vervan, vindt dit vervan professioneel.
Aangezien ik een specifiek type band nodig had heb ik deze besteld bij een webwinkel waarvoor hij montagepartner is. Via deze webwinkel had hij aangegeven dat de montage van deze band tussen 15 en 20 euro zou liggen ik heb dit nagevraagd bij de webwinkel en het is bevestigd dat dit inderdaad de prijs is die hij zelf aangeeft.. Ik heb de band betaald en laten leveren voor montage bij Bjorn. Toen ik de brommer terug ging ophalen rekent hij 49 euro aan louter voor het opleggen van één band. Dit is meer dan drie keer de prijs die hij hiervoor aangegeven had, en in elk ander geval ook enorm veel voor het verwisselen van de band. Ik zou hem dan ook niet meer aanbevelen.
Walgelijke praktijken. Ben hier zwaar afgezet geweest voor een "reparatie" die mijn motor uiteindelijk het leven heeft gekost. Dat zo een zaak legaal mag opereren gaat er bij mij niet in..profiteurs en sjoemelaars op zijn best! Spaar je motor en geld en blijf hier gewoon weg!
Den Björn is nen topgast. Verleden jaar mijn abs pomp laten reviseren en ga volgende week eens langs voor mijn alarm. Hij zal je nooit op kosten jagen en is altijd eerlijk met zijn diagnoses... Ik kon onlangs op een andere plaats goedkoper mijn banden laten vervangen maar ging toch naar Björn. Krijgt van mij 7 sterren
Goede service. Motorfiets aangekocht waaraan enkele kleine prutsen bleken defect te zijn. Alles werd zonder gezeur, onder garantie hersteld. Onderhoud steeds in orde, zonder wekenlange wachttijd.
De Bjorn is ne goeie mekanieker. Hij soigneert mijn machien zodat ik gerust kan rondrijden. Ge wordt er niet het vel afgedaan zoals bij BMW.
Ik kom nu al enkele jaren bij Bjorn met mijn BMW RT. Mij zien ze sindsdien niet meer in een BMW garage. Bjorn is een top vakman en pakken goedkoper. Topkerel !
Top service met kennis van zaken. Motor en rijder zijn er thuis. Steeds weer goed advies.
Prima geholpen. Ik heb probleem met rechter arm. Gas verplaatst naar links zo dat ik zonder problemen kan rijden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid