facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motorkledingcenter

Motorkledingcenter

Info

MotorKledingCenter Zemst is het walhalla voor de motorrijder met 1600 m2 motorkledij van toonaangevende merken. Nieuwste collecties motormode voor zowel dames als heren. Geordend in een moderne en ruim opgezette winkel.

Geschiedenis

Ontstaan uit onze passie voor motorrijden helpen we motorrijders al 12 jaar aan de best passende motoruitrusting.



"Onze superstore in Zemst vormt een lichte en ruim opgezette winkel en biedt onderdak aan de nieuwste collecties van vooraanstaande merken. In elk segment hebben we de mooiste producten verzameld. Variërend van racepakken, all-season touring pakken en de meer casual motorkledij voor stedelijke ritten. Zowel voor dames als heren is in Zemst de nieuwste motormode te vinden. De Bikers Lounge vormt het hart van de winkel. De plek om een goede kop koffie te drinken en gesprekken aan te gaan met medemotorrijders. De Motor Denim Wall is een echte eyecatcher met vele modellen motorjeans voor zowel dames als heren. Laat u adviseren door ons vakkundig personeel."
Adres: Hoge Buizen 1, 1980 Zemst
Telefoonnummer: +32 (0)1 534 18 20
Stad: Zemst
Route: Hoge Buizen 1
Postcode: 1980



op zoek naar gerelateerd: MKC Moto, MKC Moto Kortrijk, MKC Beringen, MKC Oudenaarde, MKC Aartselaar, MKC Moto Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dreambaby Dreambaby 510 meter Vriendelijk personeel, overzichtelijke winkel, waarvan je op voorhand online kan veri...
Doopsuiker BOONTJES ENZO Doopsuiker BOONTJES ENZO 3 km Super en mooie lekkere suikerbonen doosjes enz...
Yakiniku Yakiniku 3 km Alsof je van een restaurant afhaalt en democratische prijzen. Perfect alternatief tij...
Roosemarijn Roosemarijn 3 km Toffe madam vriendelijke service
Pralinio Pralinio 3 km Artisanale chocolatier
Ambachtelijk Ijs MiekeBos Ambachtelijk Ijs MiekeBos 4 km Hier heb ik en de rest van ons gezin gewoond tot ongeveer 1997, toen was het vervall...
De Laremolen De Laremolen 5 km Lekker brood en gebak. Daarbuiten nog charcuterie en andere dingen, zelfs zakje honde...
Tafeldeco-bloemstukken-liesbeth Tafeldeco-bloemstukken-liesbeth 5 km tafeldecoratie en bloemstukken
Recensies
Geweldige winkel met zeer ruim assortiment! Het personeel is enorm klantgericht en behulpzaam in het mee zoeken naar jou wensen! Één van de beste winkels waar ik al ben geweest!
Zeer fijne ervaring bij MKC in Zemst! Zeer behulpzame medewerker naar het vinden van motorschoenen. Heb er dan ook gevonden.
Goede service en klantvriendelijk personeel.
Geweldige winkel , groot aanbod en personeel dat je eerst laat rondkijken en je dan , indien nodig, met kennis van zaken bijstaat. Kortom een aanrader om eens rond te rijden.
Ik heb deze helm gekocht voor bij mijn nieuwe Triumph Scrambler 1200 XE Zoals je zult zien op de foto ,wordt hij ook gedragen op de officiële Foto in de Triumph brochure; Ik ben er dan ook heel blij mee; De helm zit perfect en heeft een heel goede afwerking en natuurlijk heel mooi De service in de winkel was buitengewoon goed echt een aanrader voor elke motor liefhebber Ben heel blij dat ik deze winkel heb gevonden hier kom ik zeker terug.
Super vriendelijk , super service , ze nemen de tijd om klant per klanten te helpen waar nodig is en ze geven ook hun mening Een echte aanrader
Heel behulpzaam personeel die met kennis van zaken advies geven zonder de minste opdringerigheid. Grote voorraad kwaliteitsvolle motorkledij. ik vind er altijd precies wat ik nodig heb.
Ondertussen heb ik een hele motoroutfit hier gekocht en ik heb geen klachten over de verkoop of het materiaal. Er is eigenlijk voor ieders wat wils: Richa is goed voor zijn budget, daar heb ik het meeste van gekocht maar er zijn ook meer high-end kledij. Professionele hulp want ik had niet veel idee waar ik op moest letten. En de email updates.. het is 1 van de weinige die mij niet storen haha.
Zelfs op een feestdag zijn ze open, de ideale moment om te gaan. Het personeel was zeer vriendelijk. Onze zoon van 10 was mee en stelde nogal veel vragen, verkoper ging hier super goed mee om en maakte af en toe grapjes. In de winkel zelf is een heel ruime keuze en ze staan je bij met advies en info op een hele ontspannen manier. Well done.
23/10/2022 volledige motor outfit gekocht, geholpen door een vriendelijke jongeman met kennis van zaken en vooral veel geduld. Heel tevreden met de service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid