facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motorhuis Felix & Jos

Motorhuis Felix & Jos

Info

Officiele Honda en Yamaha dealer, importeur Ligier Benelux.

Geschiedenis

Welkom op onze pagina, ...

... even voorstellen. Onze motorzaak is gespecialeerd in Honda en Yamaha motoren en scooters. U kan bij ons niet alleen terecht voor de aankoop van uw geliefde 2-wieler, maar ook voor de herstelling en alle accessoires en onderdelen.
Bezoek onze showroom en u zal verrast zijn over onze uitgebreid stock nieuwe en tweedehands modellen.

Nooit meer de weg kwijt met onze Garmin navigatiesystemen voor uw motor. Voor de gadget liefhebbers hebben wij ook steeds wat lekkers in huis zoals de HD Go Pro.

Net dat beetje meer uit uw motor halen? Dat kan in ons Dynojet-testcenter, waar we haarfijn uw powercommander kunnen instellen naar het beste vermogen.

Ook voor uw uitrusting bent u bij ons ook op de juiste plaats. Of het nu gaat over een helm, leren pak of een goretex jas, u kan alles vragen aan onze specialisten in de afdeling motokledij.

We delen graag onze passie met jullie.

See you at Felix & Jos


Merken motoren en scooters:
Honda, Yamaha

Merken motoaccessoires, -onderdelen :
Powercommander, Garmin, Pilot, Bridgestone, Michelin, Metzeler, Pirelli, Akrapovic, Leo vince, Afam, Yuasa, K&N, Ledrie Sales, Barracuda, Gilles Tooling, Top block, Bike Design, Elf, Pazzo Racing, Bike It, Cardo Wireless, Tecmate, Did, Nissin, SW Motech, Rizoma, Mdi, Hel, R&G Racing, Steadystand, Hero, Contour, Cap It, Evotech.

Merken motokledij en uitrusting :
Richa, Alpinestars, Shoei, Arai, RXA, Caberg, Boost, Max helmets, Abus, Oxford

Adres: Hasseltsesteenweg 143, 3580 Beringen
Telefoonnummer: +32 (0) 11 45 83 83
eb.soj-xilef@ofni
Stad: Beringen
Route: Hasseltsesteenweg 143
Postcode: 3580


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: motorhuis felix & jos openingstijden, felix en jos ligier, felix en jos opendeurdagen 2018, felix en jos tweedehands ligier, felix en jos openingsuren, felix en jos opendeurdagen 2017, felix en jos kleding, felix en jos opendeur 2018
Recensies
Heb hier reeds een tweede motor gekocht. Hebben een zeer groot aanbod aan mooie tweedehandsmotoren. Ook zeldzamere motoren zoals mijn ctx700 heb ik hier gevonden. De motor is in perfecte staat en zoals nieuw alweer, bedankt om mij een eerlijke motor te verkopen!
Fijn onthaald geweest, goede en uitgebreide uitleg gekregen deze mensen nemen echt de tijd voor jouw, ook voor een prijsofferte nemen ze uitgebreid de tijd en zeggen eerlijk de voor en nadelen van elk accessoire. Echt top dringen niet aan om te kopen dat kom je nog zelden tegen...
Hebben behoorlijke keuze. Mooie moto's: nieuw en okkazie. Goede service. De ingang voor motorkleding en helmen is nu apart gehouden. Vriendelijk personeel. Top.
Heb hier enkele maanden geleden een prachtige Honda Shadow gekocht. Moto in perfecte staat. Super vriendelijk en behulpzaam personeel!
Super team. Service with a smile. Zowel de afdeling verkoop motoren en kledij alsook de mechaniekers verdienen een dikke pluim. Mooie winkel met een zeer ruim aanbod. Eervolle vermelding voor de mensen van motortraining en endurofun die ook mooi werk leveren met hun begeleide ritten en opleidingen.
Mooie grote zaak. Erg ruim van opzet met heel erg veel keuze. Of het nu gaat om motors, helmen, kleding, andere toebehoren, ze hebben het te kust en te keur.
Vriendelijke mensen ... eerlijke prijs goede na service
prijs laten maken voor het vervangen van een band. afspraak gemaakt voor de dag erna maar bij het afrekenen 60euro duurder dan afgesproken. voor mij was het de laatste keer!!!
Toch wel genoeg keuze, mooie tweede hands. Aangename verkoper, uitleg over gestelde vragen was goed. Top.
Goede, ontspannen service...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid