facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motocare

Motocare

Info

Officieel KTM & Husqvarna verdeler en tweedehands BMW.
BOSCH AUTOCREW partner : onderhoud van auto's - alle merken

Geschiedenis

Wij zijn uw KTM verdeler voor de provincie Vlaams-Brabant. Dit top-merk dat aanvankelijk zijn reputatie opbouwde in het Off-Road gebeuren, scoort nu ook met high tech wegmodellen. Een bezoek aan onze showroom zal u aangenaam verrassen!
Het BMW gamma heeft reeds jarenlang een uitstekende reputatie in toermotoren.Wij beschikken over een uitgebreide voorraad tweedehandsmotoren waar éénieder zijn gading kan vinden, van budgetvriendelijke toerbuffels tot zéér recente motoren in de hogere prijsklasse.

Adres: Diestsesteenweg 33A, 3390 Tielt, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3216353921
Stad: Tielt
Route: Diestsesteenweg 33A
Postcode: 3390


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: BMW Motorrad, Motorwinkel West-Vlaanderen, Motoren KTM, BMW motor kopen, KTM dealer België, Winge Motors
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CMB Verdeyen CMB Verdeyen 779 meter Zo pas eerste triumph aan geschat echt een aanrader van een garage !!! Veel info ,sup...
Recensies
Top KTM dealer. Sinds kort met mijn KTM op onderhoud bij Motocare. Zeer correct en goed contact. Geven inderdaad een gevoel van deskundigheid. Voorlopig enkel maar positieve ervaringen.
Zeer vriendelijk, altijd al een goede uitleg gehad en tot nu toe als er een probleem was goed verder geholpen. Top!
Heel Arrogante mense. Alles behalve behulpzaam.
Aangename KTM dealer. Heb er 2 KTM duke´s gekocht 125 & 890 omwille van de aangename contacten en gevoel van deskundigheid.
Toffe gasten, altijd goed ontvangen. Jan doet dit met passie.
Top service voor BMW en KTM, altijd vriendelijk en behulpzaam, dikke duim!
Vriendelijk en klantvriendelijk personeel
Bedrijf erg onvriendelijk. Prijs afgesproken vooraf , maar bij aan komst, veranderde de prijs en moest ik veel meer bijbetalen. Motor stond niet klaar. En erg onpersoonlijk dat de tussen handelaar stond te wachten op de deal.
Hier telt de klant mee en stelt men alles in het werk om te zorgen voor een optimaal motoravontuur. Topteam, mensen met vakkennis!
Ik ben jarenlang klant zowel met een KTM als BMW. Met mijn Adventure 1190 waren er grote en kleine ergerlijke kinderziektes. Alles werd prima opgelost. Ook de BMW dienstverlening staat op hetzelfde hoge niveau. Uiteraard heeft dat zijn prijs. Ik heb mijn motor dagelijks nodig en als een panne zich voordoet omdat er beknibbeld is op de prijs van onderhoud & herstelling dan is het eigen schuld ... niet die van de dealer. Ook veiligheid is belangrijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid