facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MotivationatWork

MotivationatWork

Info

MOTIVATIE@ WORK motiveert u en uw medewerkers om elke dag doelgericht van uw onderneming een succes te maken. Elk bedrijf is anders, de aanpak dus ook!



"Met veel passie verhelder en concretiseer ik vanuit Portugal en Spanje de doelen van ondernemers en particulieren. Eens die duidelijk zijn begeleid en motiveer ik hen tijdens hun proces om deze doelen te realiseren. Ik werk zeer hands-on, to the point en ben niet bang om de spiegel voor te houden, maar altijd met de zachte hand. Ik ben pragmatisch en concreet en bekijk het leven met een holistische bril. Op die manier heb ik ook van mijn eigen droom een doel gemaakt en leef ik nu het leven waarvan ik droomde: mijn passie delen vanuit het zuiden! Hiervoor ga ik aan de slag met mijn klanten via online coachingstrajecten, seminars in Spanje en themareizen waaronder Aquarel en Pilates. Laat u inspireren door mijn website!""
Adres:
Telefoonnummer: +32477816384
Stad: Smetlede



op zoek naar gerelateerd: Boek Spelbrekers
Recensies
Dankzij Inge durf ik weer vliegen :- 20 jaar geleden had ik een nare vlieg ervaring waarna ik een flinke schrik te pakken had. Deze vliegangst werkte beperkend waardoor ik alleen nog met de auto op reis ging, dan wordt de wereld natuurlijk klein. Bij Inge terecht gekomen waar zij een mindscaping deed met mij, het leek een vreemde oefening voor mij als rationeel persoon, deze toepassing werkt blijkbaar vooral op het onderbewuste. Hoe het werkt weet ik niet maar het werkt, want na 2 sessies heb ik mijn vliegangst overwonnen en reis ik nu terug de wereld rond. Zo dankbaar voor de begeleiding van deze topmadam, vandaar deze post!
Ik heb in Inge Slabbinck van Motivation@Work een coach gevonden die recht op het doel af gaat. Na een traject stap ik buiten met een helder antwoord op mijn ‘waarom’. Die is nu echt helder en heeft effect! Ik stap nu ook gerichter op mijn doelen af… te meer omdat ik ze nu ook effectief gesteld heb! Inge heeft me een nieuwe boost gegeven om concreet aan die doelen te gaan werken. Doorheen de sessies werkte het enthousiasme van Inge aanstekelijk. Ook online! Ze wist me écht te inspireren en uit te dagen. Door de spiegels die ze me voorgehouden heeft, heb ik mijn doelen voldoende uitdagend gemaakt en bruis ik van passie om er voor de volle 100% op af te gaan!
Inge was voor mij zeker een meerwaarde. Ze doet je nadenken en stilstaan bij zaken waar je anders niet over zou denken. Ze toont aan wat belangrijk is en wat niet belangrijk is. Inge leeft zich ook helemaal in in jouw organisatie. Een aanrader voor wie op een onderbouwde en veilige manier zijn of haar business wil versterken of uitbreiden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid