facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motionmill

Motionmill

Info

Motionmill is een full-service internet bedrijf dat een volledig gamma weboplossingen en -diensten aanbiedt aan kmo’s, organisaties en grote ondernemingen. Alles voor jouw online communicatie dus!



"Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Jouw website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij tekenen je strategie uit, dragen zorgen voor je branding, ontwikkelen je website en zorgen er tenslotte voor dat je website gevonden wordt."
Adres: Grotesteenweg 91, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 003232868048
Stad: Berchem
Route: Grotesteenweg 91
Postcode: 2600



op zoek naar gerelateerd: Communicatiebureau Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
4D vision 4D vision 376 meter Vertaald door Google Geweldige plek om te werken! Origineel Awesome place to work!
Lincelot Lincelot 1 km Wilt u een marketingplan, een nieuwe website of praktische marketingondersteuning? Wi...
Umbrace Umbrace 2 km Bij Umbrace ben je aan het juiste adres voor uw website! Ze volgen uw project van A ...
HolonCom HolonCom 2 km Werk al jaren met Holoncom. Kennen hun vak door en door. Zeker aan te bevelen
Chocolata Chocolata 2 km Custom webdevelopment met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid, zoekmachineoptimalis...
Recensies
Als architect is presentatie, de juiste vorm en de goede verhouding enorm belangrijk. De ontwerper van motionmill heeft me duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten en helder uitgelegd hoe een online design ook afhangt van de verschillende weergaves op een beeldscherm, een tablet en een smartphone. Naast het bouwen van de website gaf motionmill me ook advies over het inhoudelijke aspect van mijn business. Zeer interessant! Ik kan de website nu ook zelf aanpassen, super handig.
Motionmill heeft me al verschillende keren uit de brand geholpen. Wat me opvalt is hun systematische aanpak en kennis van WordPress en Google Adwords. Echt een fijne samenwerking.
Al sinds jaar en dag klant bij Motionmill voor verschillende projecten. Een eerder technisch moeilijk traject werd door de mensen van Motionmill vlot, binnen de tijd en het afgesproken budget opgeleverd. Ik kan hen alleen maar aanbevelen.
Een webdesigner die meedenkt in de niet altijd evidente flow of ontwikkelingen van organisaties met een heel eigen karakter. Dat is zeldzaam, maar hoogst belangrijk. Ze hebben mensen die duidelijk tijd voor je maken en oplossingsgericht te werk gaan. Zo creeer je vertrouwen en een lang lopende samenwerking. Puik!
Leuke mensen en goede produkten! Denken mee!
Gezien ik iemand ontmoet heb die ook heel slechte ervaring had met Motionmill hier even ons verhaal: budget voorop gesteld van 25.000 , maar daarmee functioneerde het super slecht, steeds nieuwe facturen, zelfs facturen waar we niet van wisten waarvoor en ze zelf niet konden zeggen! advocaten aan te pas gekomen uiteindelijk 70.000 moeten betalen, en ergste van de zaak is dat 3 maanden na stopzetting samenwerking, de hele site is gecrasht omdat ze verkeerd hadden geprogrammeerd ! Paar duizend euro weer moeten betalen om goed te krijgen aan nieuwe mensen maar functionaliteit van de site en inschrijven bleef ernstig problematisch met verlies aan clienteel daardoor . Het werkte minder goed dan de oude site die veeeel minder had gekost! Uiteindelijk hebben we op minder dan 4 jaar de site moeten vervangen door weer een nieuwe site, nog voor die afbetaald was want het bleef een verliespost! Het hele bedrag in de vuilbak! Hun reactie; ontspan wat meer, oefen wat met Tai Chi zoals den baas van Motionmill doet blijkbaar. Ethiek kennen ze duidelijk niet, empathie ook niet, het gaat gewoon om hun geld. En moest je dit nog niet weten, ze hebben eigen medewerkers die 'goede' reviews zetten online !!! Gelukkig voor fractie van dit bedrag nieuwe goed werkende site kunnen maken met nieuwe partij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid