facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MotionLab

Info

Sportkinesitherapie
Manuele Therapie
Blessurepreventie
Dry Needling
Taping
Screening en training
Orthopedie
Sportrevalidatie



"Achter MotionLab staan professionele therapeuten met een unieke mix aan ervaring. In een open sfeer delen we graag onze expertise en kennis. Dit garandeert dat elke sporter een sportieve en effectieve begeleiding op maat krijgt aangeboden"
Adres: Geuzenveldenstraat 12 A, 2900 Schoten
Telefoonnummer: 03 257 13 41
Stad: Schoten
Route: Geuzenveldenstraat 12 A
Postcode: 2900


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Kinesist Schoten, Osteopaat Schoten, Kinesist Schoten villerslei
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinesist Danny Moens Kinesist Danny Moens 976 meter Super kine. Kom er graag naar toe voor de behandeling
PERform PERform 1 km P.E.R.form is een team van specialisten die beogen top golfers en recreatieve golfers...
PerformPhysio PerformPhysio 1 km Werkt zorgzaam en persoonlijk. Top
Move to Balance - dierfysiotherapie Move to Balance - dierfysiotherapie 7 km Certified animal physiotherapist & FES chiropractor Prevention and rehabilitation
Recensies
Excellent aangepaste begeleiding en persoonlijke opvolging: van post probleem behandeling tot pro-actieve preventie. Tom en Jan zijn flexibel in afspraken, steeds vriendelijk, en voldoende streng om te zorgen dat je zelf hard werkt en vooruitgang boekt. Je bent hier zelden alleen: die positieve sportieve sfeer van doorzetters in groep aan het werk zorgt er voor dat je dat extra tandje bijsteekt.
Twee toppers die altijd klaarstaan om je te helpen. Ik ga er al jaren naartoe en ik blijf er steeds gaan. Zeer goede oefeningen om te revalideren, goede massages en natuurlijk een fantastische sfeer van Tom en Jan ; Jullie zijn super goed bezig en ben heel fier met wat jullie hebben bereikt!!! Houden zo! Dikke kus, Anaïs G.
Ik had last van een erge lumbago en na een paar sessie al veel beterschap. Op enkele weken tijd door gerichte oefeningen is mijn rugprobleem bijna helemaal verdwenen en kan ik terug intensief sporten. De nieuwe ruimte in Schoten met professionele toestellen is indrukwekkend, maar het is vooral de diepgaande kennis van Tom en Jan en hun benadering en aanpak die het verschil maakt. Met de set van oefeningen die ik ook thuis kan uitvoeren, is de behandeling niet alleen reactief maar ook preventief. Top!
Thanks Tom en jouw team voor deel 1 van mijn schouderherstel. Leuke omgeving, voorspelbaar en professioneel. Succes verder Francis Herssens
Goed uitgeruste kine met adequate hulp .
Topkinesisten in een goede sfeer met mooi materiaal, net helemaal gerenoveerde praktijk. Kennen hun vak goed.
Individuele begeleiding in een aangename sfeer! Perfect tijdens elke vorm van revalidatie!
Super kiné voor iedereen van topsporter tot amateur. Altijd vriendelijk en snel advies.
Uiterst professioneel. Altijd bereid om je te helpen. Er eerst een vriendelijke aangename sfeer. Je wordt op alle punten bijgestaan.
Professionele begeleiding waarbij de patiënt centraal staat. Kinesisten met ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid