facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motico Hondentraining

Motico Hondentraining

Info

Onze aanpak tot gehoorzaamheid creëert een sterke band en zorgt dat uw hond in zijn behoeftes wordt voldaan. Gelukkige & gehoorzame hond, altijd en overal!

Geschiedenis

Onze aanpak tot gehoorzaamheid creëert een sterke band en zorgt dat uw hond in zijn behoeftes wordt voldaan. Gelukkige & gehoorzame hond, altijd en overal!



"Wij zijn gespecialiseerd in hondentraining voor gehoorzaamheid mét en zonder leiband, angst & agressie.Je kan bij ons terecht voor privétrainingen of je kan kiezen voor ons bootcamp programma.Het doel van onze training is een gelukkige, gemotiveerde en gelukkige hond die je met een GERUST hart vrij kan laten loslopen.Kenneth en Jana"
Adres: Acht Meilaan 7, 3500 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 0468436933
eb.ocitom@ofni
Stad: Zolder
Route: Acht Meilaan 7
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 21:30
Zaterdag: 08:00 - 21:30
Zondag: 08:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: motico ervaringen, gedragstherapie honden prijs, gedragstherapie honden limburg, gedragstherapeut honden antwerpen, prijs motico, prive hondentrainer limburg, hondentraining aan huis, hondentrainer aan huis limburg
Recensies
Onze Tosca is afkomstig van Roemenië Was niets gewend en ging alles achter aan !!ik had zelf 2 jaar geprobeerd en was aardig op weg maar toch nog punten die moeilijk bleven tot we motico ontdekt hebben op een maand tijd was onze relatie totaal verandert op positieve wijze !!! had ik het maar 2 jaar eerder geweten er word echt op een positieve manier getraind ik kan het echt aanraden Bedankt
Carine, Sam en ik hebben een jonge Spaanse waterhond “OSCAR” Op t eerste zicht een knuffelbeer maar… Vanaf t ogenblik dat Oscar bij ons kwam was hij zeer dominant. Hoe pak je dat aan ? Ieder van ons op zijn manier ??? Wij hebben uiteindelijk beslist hulp te zoeken en zijn zo bij MOTICO terecht gekomen. Een goede beslissing ! Na 3 weken bootcamp hebben wij een brave, volgzame, sociale en knuffelbare Oscar terug gekregen. Niet meer opspringen, niet meer in de benen bijten, volgzaam wandelen, rustig in huis, noem maar op, nu lukt het. Jana en Kenneth hebben voor de gezinshond gezorgd die wij voor ogen hadden. MOTICO is zeker aan te bevelen.
Onze hond is hyperreactief. Allerlei zaken over gelezen allerlei zaken uitgeprobeerd van positieve training, hondenschool, kalmerende kruiden, medicatie van de dierenarts, allerlei hulpmiddelen geprobeerd, maar niets hielp om bij hem door te dringen. Medisch laten nakijken, geen probleem. Alleen dat de prikkels bij onze hond meer binnenkomen en hij snel overprikkeld raakt. Ik heb de hulp ingeroepen van Motico. Door hun no nonsense en duidelijke aanpak heb ik een gehoorzame hond terug gekregen, die mij niet meer over de straat trekt. De buren weten niet wat ze zien, met verstomming verslagen zo een verandering heeft de training en begeleiding van Motico veroorzaakt. Had ik het eerder geweten, dan had ik onmiddellijk Motico ingeschakeld. Zij maken echt het verschil. Nu heb ik een veel betere en duidelijke relatie met onze hond.
Vanaf les 1 kreeg ik veel meer vertrouwen in mijn hond Zara. Alhoewel ik zelf ook wel stress had tijdens de lessen, kon lesgeefster Jana mij op mijn gemak doen voelen tussen de andere honden. Ik moet thuis zelf nog wel wat trainen, maar ik zie toch al heel wat vooruitgang. Motico...een aanrader! Patricia
Heel positieve ervaring. Onze Lenno loopt nu mooi en gestructureerd aan de lijn. Uitvallen naar andere honden moeten we voor onzelf nog aan werken.
We hebben na de training een 'andere' hond gekregen, eentje die veel beter luistert en waarmee we nu zonder problemen mee kunnen gaan wandelen. Hij loopt naast de voet en valt bijna niet meer uit. Tijdens de training werden we voldoende op de hoogte gehouden en de trainingssessies samen waren noodzakelijk, leerrijk en aanmoedigend. Hadden we het eerder geweten dan waren we vroeger naar jullie gekomen. Rocco had zeker een goede connectie met Jana en dat was ook heel geruststellend. Voor ons dus een topervaring ook al weten we dat we nog wel een weg te gaan hebben om alle goede vorderingen te behouden.
Dankzij Motico kan Milou, onze lieve maar koppige Aussie, vrij loslopen en zich naar hartelust uitleven terwijl het baasje gerust toekijkt en alles onder controle heeft. Hij gaat nu zelfs ook mee op restaurant zonder problemen. Daar konden we vroeger alleen maar van dromen. Milou was en is nog altijd een superlieve knuffelbare, maar tegelijk ook wel dominante en verwende hond. Gaan wandelen was een hel want hij was de baas op straat. Milou was heel onbezonnen, zenuwachtig en druk. Hij liep kris kras voor mijn voeten, sprong naar alles en iedereen op. Ben zelfs een keer onderuit gegaan omdat hij ook heel hard trok en ik hem niet onder controle had. Sinds de training bij Motico is hij veel rustiger geworden, luistert hij supergoed en zijn de wandelingen veel aangenamer voor iedereen. De hondentraining heeft dus zeker een toegevoegde waarde gehad voor ons gezin en ook voor Milou. Aangelijnd een andere hond voorbij passeren, blijft nog altijd wel een werkpuntje, maar mits extra training en tips van Motico, komt dat ook nog wel dik in orde.
Zeer tevreden! Zijn na veel proberen bij motico uitgekomen en had ik dit maar als eerste geprobeerd. Na 5 lessen kunnen wij al rustig met onze hond over de markt lopen en loopt het netjes aan ons been zonder bij te hoeven sturen. En we zijn nog niet klaar met de lessen dus veelbelovend!
Zeer tevreden met het resultaat! We kunnen nu echt genieten van lange wandelingen met onze hond. Jana en Kenneth zijn echte experten met een groot hart voor honden.
Motico heeft ons heel erg geholpen om onze hond te helpen om in zijn bench te slapen en zijn uitvallen naar andere honden en paarden. Onze kinderen kunnen nu zelfs alleen met hem wandelen. We hadden al 18 lessen achter de rug,maar gehoorzaamheid bleef een probleem.na drie lessen motico was dit veel beter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid