facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mothercare, Kids Care

"Notre crèche située à Ixelles répond aux besoins et aux intérêts des enfants de 3 mois à 3 ans en pratiquant une pédagogie active, en favorisant la recherche personnelle et en respectant le rythme de chacun."
Adres: Avenue de la Toison d'Or 40 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 514 08 69
Stad: Ixelles
Route: Avenue de la Toison d'Or 40
Postcode: 1050


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Geweldige ervaring. Kinderopvangmedewerkers aan de top en zorg voor de kinderen. Zeer goede educatieve opvolging. Zeer leuke feestelijke activiteiten. Gastvrij en professioneel personeel, altijd klaar om op onze verzoeken te reageren. Heel mooie evolutie van mijn kleine prins Nogmaals dank aan alle kinderbegeleiders voor hun inzet.
Mijn zoon is daar 2 jaar geweest, helaas moesten we vertrekken omdat we expats zijn. Maar ik raad deze kinderkamer ten zeerste aan! De setting de kinderbegeleiders en de sfeer : top
Ik ben een echt persoon, Belg en woonachtig in België, ik ben een moeder die veel reist en op zoek was naar een privécrèche voor mijn baby. En ja, ik kwam je crèche bezoeken en je legde me uit dat er gemiddeld 1 persoon was die de leiding had over 7 tot 9 baby's.... En je past hetzelfde personeelsbeleid toe in je 2 kinderdagverblijven... In mijn commentaar vermeldde ik alleen mijn mening dat wanneer een ouder bereid is 1000 euro per maand te betalen voor een privécrèche, hij/zij meer aandacht voor zijn/haar kind verwacht dan in een openbare crèche, en dus meer personeel om de kinderen te begeleiden. . Een openbare crèche is niet helemaal gratis maar zeker 3x goedkoper dan een particuliere crèche. "De regels worden voor heel België vastgelegd door de federale overheid" ja inderdaad voor openbare crèches En ik noemde alleen het feit dat ik het nut niet inzag van het betalen van een privécrèche die precies dezelfde regels hanteert als een openbare crèche... Hoe is dat laster ? Ik heb andere particuliere crèches in België bezocht die een redelijker en bevredigender toezichtbeleid hanteren dan het uwe, d.w.z. 1 persoon die de leiding heeft over maximaal 4 tot 5 kinderen of zelfs maximaal 3 tot 4 kinderen en voor dezelfde prijs. En ik heb mijn baby daar geregistreerd. Dus ik wilde mijn ervaring delen met ouders die geïnteresseerd zijn in elkaars mening, meer niet. Het is jammer dat u alleen rekening houdt met de positieve opmerkingen en dat u de licht negatieve opmerkingen niet gebruikt om uw dienstverlening te verbeteren Het lijkt mij dat dit het doel is van deze communicatieruimte die voor iedereen toegankelijk is. In plaats daarvan zie je liever niets, hoor je niets en erger nog, probeer je een persoon in diskrediet te brengen door twijfels te zaaien over zijn echte identiteit.... Dit is belachelijk en jammer. Je verwerpt mijn opmerking door te zeggen dat ik geen echt persoon ben ...en erger nog, ik zou een valse identiteit gebruiken!???... dit is een valse beschuldiging! Laster is een beschuldiging of beschuldiging van een feit dat schadelijk is voor de eer en de consideratie van een persoon. Met deze houding maakt u zich schuldig aan smaad. Kortom, veel succes De plaats en de decoratie zijn echt goed Maar eerlijk gezegd, als u uw baby toevertrouwt aan een privécrèche, verwacht u kwaliteitsdiensten. Zeker voor die prijs! Vooral in termen van het aantal volwassenen dat aanwezig is om voor de baby's te zorgen... In deze crèche is er 1 begeleider voor 7 tot 9 baby's die niet kunnen lopen... Eerlijk gezegd weet ik niet hoe 1 persoon voor 9 baby's kan zorgen! Gezien de prijs die ze aanrekenen, is het dus beter om je baby in een gratis openbare crèche in te schrijven, aangezien ze in België dezelfde quota hanteren! Ter informatie, in alle crèches in Frankrijk, privé of openbaar, is het wettelijk minimum aantal vereiste personeelsleden als volgt: Eén begeleider voor elke 5 kinderen die niet kunnen lopen. Dit spreekt me meer aan.
Mijn man en ik zijn erg blij met de kinderkamer. We hebben onze twee dochters erin gestopt en ze voelen zich er erg goed in. Het personeel doet er alles aan om aan onze verzoeken tegemoet te komen en we voelen ons begrepen. Ik dank ook de manager die zeer attent is. De activiteiten zijn geweldig.
Schitterend kinderdagverblijf met modern toezicht met elke dag verschillende activiteiten zoals wereldmuziek gegeven door Louisa, mijn dochter Lina is al sinds ze 3 maanden oud was.Het was een uitzonderlijke omgeving met kinderverzorgers die geduldig en zacht luisteren. De maaltijden zijn allemaal vers met verse groenten en vers fruit. Zeer ruim pand met een familiale sfeer. Ten tijde van covid ging de crèche nooit dicht zoals sommige crèches het management deed geweldig werk de schema's veranderden niet waardoor we konden werken omdat ik wist dat Lina in goede handen was Bedankt bedankt !!!!
Ah goed…onjuiste informatie voor 2018?! Ik ben klaar om opnieuw te getuigen voor de bevoegde diensten, nu het welzijn van kinderen EINDELIJK op de prioriteitenlijst staat! Ik was er getuige van dat mijn kind werd achtergelaten bij de huishoudster en ik heb de naam van die persoon. Ik was er getuige van hoe mijn zoon destijds 7 maanden oud voedsel werd geweigerd toen hij honger had, en hoe het personeel tegen de kinderen schreeuwde omdat ze niet snel genoeg de trap op konden. Eind 2018 - begin 2019 had ik een klacht ingediend bij Kind&Gezin en toen Kinderrechtencommissariaat ik heb alle uitwisselingen bewaard. Het meest recente Kind&Gezin-rapport op dat moment was van 2017. In het kader van de administratieve transparantie kan iedereen een kopie van de rapporten opvragen. Ze weigerden een verificatie uit te voeren naar aanleiding van mijn klacht. Bovendien lijkt het erop dat het Kinderrechtencommissariaat niet reageert op in het Frans geschreven klachten, ook al is het een Franstalige crèche en zelfs als we niet verwittigd zijn dat we niet in alle officiële talen van het land kunnen communiceren en ter herinnering, bijna 50% van de Brusselaars zijn buitenlanders en spreken niet noodzakelijkerwijs alle talen van het land. Ik heb ook contact opgenomen met de ombudsman... Het is natuurlijk erg traumatisch voor het kind en voor de ouders, en we zijn er niet zeker van dat we een andere opvangomgeving zullen vinden, en dat die geschikt is. Om nog maar te zwijgen van het feit dat er geen plaatsen zijn in openbare kwekerijen, dus betalen we voor de particuliere, en in dit soort gevallen betalen we ook de opzeggingsvergoedingen, omdat het een eenvoudig contract is, alsof ik aardappelen koop en niet alsof Ik vertrouw mijn liefste wezen toe, een nog babymens die niet weet hoe hij zichzelf moet verdedigen.
Hallo, ik wil het hele team bedanken voor de geweldige dag die ik met hen heb doorgebracht. Een magisch moment voor kinderen. Top organisatie en onberispelijke service. Nogmaals een dikke merci voor de komst van Sinterklaas en de aanwezigheid van alle Disney.
Waar ons kind 3 jaar heeft doorgebracht met alleen memorabele herinneringen. Ik wil het hele Baby-Noukys-team bedanken, evenals de directeur.
Mijn dochter zit al 3 maanden in Baby Noukys en we zijn blij en blij te ontdekken dat babynoukys de volgende privileges heeft: De plaats is mooi, gezellig en heeft een perfecte inrichting. Het educatieve programma is geschikt voor alle leeftijden. Eten is perfect en gezond. Eindelijk hebben ze een perfecte staf die altijd heel voorzichtig is en voor de kinderen zorgt. Ik raad Babynoukys ten zeerste aan voor alle ouders die in Brussel wonen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid