facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moskee Youssef Diegem

Info

Assalamu 'alaykum wa rahmatullahi wa barakatuh

Via dit kanaal zullen wij u op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen onze Moskee Youssef.

Geschiedenis

De Moskee Youssef werd in 1978 officieel ingehuldigd als de plaats van aanbidding van meer dan 200 gezinnen die in de gemeente Diegem – Machelen wonen.

Het leidingsteam van de Moskee Youssef dat nu al ongeveer 30 jaar werkzaam is, is dankzij de genade van Allah (swt) erin geslaagd om van een eenvoudige plaats van verering, een echte leefruimte om te toveren van educatieve en sociale activiteiten.

De Moskee Youssef leeft echter niet geïsoleerd. De wereld rondom de moskee blijft zich ontwikkelen, behoeften worden complexer en het manier van denken is sterk aan het veranderen. M.a.w. ; Deze veranderingen en huidige uitdagingen kunnen niet langer meer in overstemming komen met de gebruikte methoden.

Het bestuur is zich bewust van deze uitdagingen en stellen om die redenen, een groot en ambitieus project voor die een centrum zal zijn die zowel het spirituele, het educatieve als het maatschappelijke bij elkaar brengt ten behoeve van de inwoners van deze twee gemeenten.

Dit nieuw project dat door Moskee Youssef zal verwezenlijkt worden Insha’Allah, zal niet enkel de bestaande activiteiten handhaven maar ook grote projecten realiseren.



"Gebedsplaats"
Adres: Kerktorenstraat 11, 1831 Diegem
Stad: Diegem
Route: Kerktorenstraat 11
Postcode: 1831



op zoek naar gerelateerd: Mosquée Youssef Diegem, Heure de prière Diegem
Recensies
Aanrader voor iedereen moslims en niet moslims respect voor mens en levende wezens
Proper en netjes, hoe het hoort
Aangename moskee
Vrede zij met u, een gezegende moskee, als God het wil. Ik heb er gisteren het vrijdaggebed verricht. De predikant was de heer Al-Khamlishi, moge God hem belonen met goedheid.
Moskee altijd schoon, goede preek, serieus en zeer gastvrij personeel. Zeer serieuze Arabische school ook. Ik raad ten zeerste aan !
Allahouma Barik een grote trots om naar dit mooie kleine moskeetje te mogen gaan.
Masha allah zeer mooie moskee en organisatie
Zeer georganiseerde, schone en vredige moskee. Het managementpersoneel is zeer efficiënt.
We reisden vele kilometers om te bidden, maar de moskee was gesloten en er was geen bediende. Ik zou willen dat u aangeeft hoe laat het open is, zodat we niet voor niets helemaal zijn gekomen.
Tabarak Allah nette en propere moskee in Diegem
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid