facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moskee Noor Ul Haram

Moskee Noor Ul Haram

Info

van kerckhoven straat 87/89
2060 Antwerpen

Geschiedenis

De Moskee Noor Ul Haram is in 1983 opgericht door Indische en Pakistaanse moslims.
De moskee valt onder de verening Antwerp Islamic Association die onder andere verantwoordelijk is voor het moskeepand.​​
Als vereniging zijn wij afhankelijk van de vrijwillige medewerking van onze leden en sympathisanten. Om uit te groeien tot een sterke en onafhankelijke vereniging is het van essentieel belang gezamenlijk de krachten te bundelen.

Het is in de statuten verankerd dat bestuursleden geen vergoeding mogen ontvangen. Alle geledingen van de vereniging bestaan uit vrijwilligers.

Adres: Van Kerckhovenstraat, 2060 Antwerpen
Telefoonnummer: 0473385055
Stad: Antwerp
Route: Van Kerckhovenstraat
Postcode: 2060


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basisschool de puzzel Basisschool de puzzel 6 km Mijn dochter gaat daar recent naar school en de juffen, directrice en zeker juf Anika...
Recensies
Jammer dat er geen wassingruimte en een nette gebedsruimte voor vrouwen is. Er schijnt geen vrouwen te komen naar deze moskee. Mensen daar hebben geprobeerd mij te helpen en gastvrij te zijn. Het kan beter voor zo'n mooie moskee.
Zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Vriendelijke mensen en altijd bereid om iedereen te omarmen. Een gebouw met pracht en praal, je kan altijd de toffe secretaris vragen voor een rondleiding. Bezoek deze plaats zelf meerdere malen per week en het valt me om dat deze mensen zich echt dagelijks opnieuw inzetten om iedereen een wonderbaarlijke ervaring te doen beleven tijdens hun bezoek.
Salamwa3alaykoum, is er ook een aparte plaats hier afgezonderd waar vrouwen kunnen bidden? JazaakAllah khairan
Mooiste moskee van Antwerpen
Place to be voor een gebed
De moskee heeft een gescheiden gebedsruimte voor mannen en vrouwen en heeft een goed toilet dat erg schoon is. Het is gelegen in de stad Antwerpen, waar u, als u aan het rijden bent, voorzichtig moet zijn met het type auto dat u bezat. Alleen groene auto's mogen Antwerpen binnenrijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid