facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MorrenMeelbergs

MorrenMeelbergs

Info

Onze service draait op volle toeren!

Geschiedenis

Onze service

Aangenaam wachten
Terwijl u wacht op uw wagen geniet u rustig van een
lekker kopje koffie in onze wachtruimte. Er ligt een ruim
gamma aan tijdschriften klaar of u kunt er televisie kijken.
Dankzij ons draadloos netwerk kunt u bovendien op
internet surfen en uw e-mails checken. Zo verliezen de
workaholics onder u geen kostbare werktijd.

Onderhoud
Onze service draait op volle toeren. Dit geldt ook
voor het onderhoud van uw wagen. Ons team
bestaat uit professionele vakmensen die continu
worden bijgeschoold. Zij werken met de allernieuwste
diagnoseapparatuur en staan garant voor perfect
uitgevoerde herstellingen.

Vervangwagen
Wanneer u omwille van een herstelling of onderhoudsbeurt
even zonder auto zit, bieden wij u tegen een kleine
vergoeding een vervangwagen aan. Vooraf even een
afspraak maken met onze receptie volstaat hiervoor.

Magazijn
We beschikken over een zeer grote voorraad originele
Fordonderdelen waardoor we u op elk moment en op
korte termijn de beste service kunnen bieden. Een ruim
assortiment kwaliteitsaccessoires laat ons ook toe uw
Ford een persoonlijke toets mee te geven.

Ford Erkende Carrossier
Zowel Ford als de verzekeringsmaatschappijen hebben
onze carrosserieafdeling erkend en die voldoet aan de
strengste milieu- en veiligheidsnormen. Elk van onze
gemotiveerde carrossiers is verantwoordelijk voor zijn
carrosserieherstelling van A tot Z: demontage, montage,
plamuren, schuren, afplakken en spuiten.

Tweedehandswagens
Wij hebben ook altijd een ruime keuze aan recente
tweedehandswagens met waarborg

Adres: Leuvensesteenweg 108, 3290 Diest
Telefoonnummer: +32 13 33 33 86
Stad: Diest
Route: Leuvensesteenweg 108
Postcode: 3290


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Meelbergs Diest, Morren 2dehands, Mustang Mach-E stockwagens, Ford Driesen, garage morren sint-truiden openingsuren, Morren Hasselt, Ford Ranger Wolftrak prijs, Ford stockwagens limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mullens Diest Mullens Diest 453 meter Werd heel goed geholpen, eerlijke prijzen , vriendelijke personeel
Recensies
4 jaar na aankoop van mijn wagen vraag ik prijs en maak ik een afspraak voor een groot onderhoud. Hierbij vermeld ik ook dat ik al geruime tijd de buiten temperatuur soms niet kan aflezen van het dashboard maar dat dit voor mij geen probleem is. Wel met de vraag of hier is naar gekeken kan worden maar indien hier extra kosten aan verbonden zijn dit eerst af te toetsen met mij. Na onderhoud ga ik mijn wagen afhalen en weet de vriendelijke dame aan het onthaal mij te vertellen dat de temperatuursensor vervangen is maar dat ze mij niet lastig wilde vallen omdat deze maar 5,09 € kosten en inderdaad daarvoor moest ze mij niet bellen. Ze vergat er enkel wel bij te zeggen dat er ook nog 52,80€ werkuren bij geteld werden. Zelfs dit nam ik haar niet kwalijk aangezien zij mij vriendelijk geholpen heeft en ik wel rekening gehouden had met extra kosten. Dag nadien terug deffecte sensor maar minder dan ervoor dus effe afgewacht maar werd weer erger en erger dus terug naar binnen voor afspraak. Hierbij duidelijk de vraag gesteld of dit onder garantie viel, uiteraard dus nieuwe afspraak om 08:00 uur. Auto om 08:00 binnen gedaan tot de middag gewacht dan zelf maar gebeld om te vragen of hij klaar is waarbij de kerel aan de balie mij dood leuk weet te vertellen dat hij juist klaar is maar dat ik hem over een uurtje mag gaan halen als hij klaar is met de rekening ‍. Bij aankomst kreeg ik de rekening gepresenteerd nog eens 141,72€. oei effe slikken met de vraag is dit dan garantie? Waarbij de kerel aan de balie mij nog dood leuk weet te vertellen dat het de fout van de technieker is dat deze eerst de kabel had moeten testen op breuken vooraleer nieuwe sensor te plaatsen! Maar dat hijzelf niets meer voor mij kan doen en dat ik dit zal moeten betalen zonder boeh of bah. Deze reactie vond ik niet kunnen en aangezien deze niet de enige auto is die daar aangekocht werd helemaal niet. De technieker treft hierin ook geen schuld iedereen maakt fouten op het werk maar om deze dan gewoon door te rekenen aan de klant met zo een uitleg raar.
Zeer vriendelijke ontvangst, behulpzaam personeel. Zeer goede service. Afspraken worden nagekomen. Een aanrader om bij deze garage klant te worden.
Na meer dan 20 jaar veranderd van andere Ford dealer naar Ford Morren Diest en ik ben heel verrast wat een verschil in SERVICE EN KLANTVRIENDELIJK bij Morren echt TOP . Alles wat men zegt doet men ook en word onmiddellijk gedaan !!! TOP TEAM daar en zeker Julie bedankt voor de service !!!! Gina en Chris
Vorige week geïnformeerd inzake de electrische Mustang E Mach. Ik werd onmiddellijk gecontacteerd en mocht de wagen vandaag al gaan testen. Deskundige uitleg en top ontvangst. Leuke garage vlakbij centrum Diest. Aanrader !!
Zeer vriendelijke ontvangst. Zeer goed advies gekregen.
Doet wat ze doen. Niet de beste ervaringen meegemaakt. Iets laten nakijken in garage waarbij de bodemplaat af moest. Bij wegrijden van garage hoorde ik getik aan mijn band, enkele km's verder platte band. Oorzaak: 3 carrosserie schroeven in band! Toen ik belde naar garage lachten ze het weg. Zoiets verwacht je niet van een garage die zich professioneel wil voordoen. Op uw tegenreactie wil ik nog even zeggen: ik kon niet naar de garage komen omdat de band plat was gelopen uiteindelijk! Had niets met tijd te maken. Heb de VAB moeten bellen om te laten herstellen.
Zeer vlotte opvolging, klantgericht en gaan tot het uiterste om je verder te helpen. Al vele garage's/merken gehad, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Top!
Propere toonzaal. Leuke babbel gehad met verkoper over assortiment
Zeer goede service!
Zeer veel keuze, veel auto's op stock. Zeer vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid