facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Morpho Vastgoed

Morpho Vastgoed

Info

Hét kantoor bij uitstek voor vastgoedbemiddeling en -begeleiding regio Oostkamp en omstreken. Maak kennis nu met ons anders dan anders aanpak.



"Hét kantoor bij uitstek voor vastgoed-bemiddeling en -begeleiding regio Oostkamp en omstreken.Van harte welkom in onze nieuwe vastgoed-boetiek in centrum Ruddervoorde voor een correcte, vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom.We helpen u graag met uw vastgoedbehoeften - Verkoop , verhuur en eerlijk advies.Maak nu kennis met onze creatieve en deskundige aanpak ! #andersdananders #Morphovastgoed #Ruddervoorde"
Adres: Sint-Elooisstraat 12, 8020 Ruddervoorde, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)50 50 12 12
Stad: Ruddervoorde
Route: Sint-Elooisstraat 12
Postcode: 8020



op zoek naar gerelateerd: Te koop waterstraat Oostkamp, Te koop Oostkamp, Te huur Ruddervoorde, Immo Stijn, Nieuwbouwprojecten Ruddervoorde, Groep Coenen immo, Immo Veldegem, Immo Stijn De Smet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RED Morpho nv RED Morpho nv 0 meter Wie op zoek is naar een excellent vastgoedkantoor moet zeker bij Anitha zijn van vast...
Recensies
Heel vriendelijke en aangename zaakvoerster. Doet haar werk voortreffelijk en komt haar afspraken perfect na. Een aanrader om met Morpho in zee te gaan !!
Gezelige vakantsy gevoel
Ik had een schatting van mijn woning gevraagd de zaakvoerster die kwam kijken was boos dat mijn gsm uitstond om de afspraak te bevestigen.Naar mijn inzien als de afspraak gemaakt is dan ben ik op de afspraak en hoef ik niet te bevestigen. Daarnaast vertelde ze in mijn eigen huis dat ik mijn mondmasker moest afdoen in corona tijden. De tweede afspraak om de resultaten te bespreken kwam de zaakvoerster ZELF NIET OPDAGEN. En er is een bord verdwenen van de immo waarmee ik in zee ging... Hun commissie was ook significant hoger dan het kantoor waar mee ik mijn huis succesvol heb verkocht.Ik vond de hele ervaring vernederend en onaangenaam. Ik raad iedereen aan om verschillende kantoren te adviseren. Ik hou me niet graag bezig met negatieve reviews schrijven maar dit immo kantoor verdient het!!!
Super vriendelijke zaakvoerster die echt het onderste uit de kan gehaald heeft om ons van een prachtige woning te voorzien! Bedankt Anitha om voor ons alles in goede banen te leiden en deel uit te maken van de aankoop van onze eerste woning. Zeker een aanrader!
Wie op zoek is naar een excellent vastgoedkantoor moet zeker bij Anitha zijn van vastgoed Morpho! Met haar positiviteit en uitmuntende service maakt ze ieders droom waar! Ze is subliem in wat ze doet. In één woord fantastisch! Bedankt Anitha voor je hulp in mijn fairytale :
Topper van A tot Z! We hebben 2jaar geleden van Morpho huis gekocht, wat kan ik zeggen - beste keuze ooitDankuwel Anitha
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid