facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor More to Morgane

More to Morgane

Info

Visual Branding Studio.
"If you let us capture your story, you will be seen"



"Morgane Gielen 1994 is een in België gevestigde lifestyle- en modefotografe. Ze richt zich op het creëren van meer inclusiviteit en diversiteit in de mode-industrie, wat ze erg belangrijk vindt. Dat is ook de reden waarom ze No Babes en No Babes Agency is gestart. ​Dit is ook de naam van haar allereerste fotoboek, uitgegeven door Borgerhoff & Lamberigts. No Babes bevraagt taboes door middel van exposities, een podcast, video's, fotoshoots, en meer. Daarnaast had ze ook haar eigen programma genaamd #nofilter in 'Iedereen Beroemd' waar een team haar volgt achter de schermen van een No Babes shoot."
Adres:
Telefoonnummer: 0498248110
Stad: Kortenberg


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ever Booth Ever Booth 3 km Je feest in de spotlights? Wij zorgen voor een uniek en origineel aandenken voor jou ...
Recensies
Wij zijn super tevreden van Morgane! Ze is professioneel en creatief. Ze heeft ons goed begeleid bij het nemen van onze trouwfoto's. Het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader!
Topwerk! Morgane heeft gezorgd voor mijn professionele foto's, met mijn hond Rasta erbij en het was en meteen 'BOENK' op. Niet alleen vatte ze mijn visie waar ik naartoe wou, ze heeft me ook relaxed en 'totally me' kunnen capturen op foto. Ik ben erg blij met het resultaat en kan haar alleen maar aanraden!
Morgane is een heel aangename, vlotte dame om mee te werken. Ze doet je op je gemak voelen en levert geweldige resultaten. Deze ambitieuze dame is zeker de moeite om mee samen te werken!
Morgane is een zeer spontane en creatieve meid. Dit uit zich natuurlijk ook in haar foto’s. Een echte aanrader. Wat een talent!!
Leuke shoot gehad met Morgane. Ze is heel spontaan, en doet haar werk met veel passie. Zeker een aanrader!
Een heel fijne ervaring om Morgane te leren kennen. Gedreven en enthousiaste fotografe.
Prachtige fotografie.. "By difference we stand out" onder de loep genomen en geslaagd om de mens in zijn uniciteit weer te geven, in de webshop vind je vaak handigheidjes mondmaskers, totebag leuke site
Gezellig, professionneel, warm, gewoon top, heel tevreden over het resultaat, ik ga, zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid