facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moor than Koffie

Moor than Koffie

Info

Koffiebar- Bistro

Geschiedenis

Koffiebar- Bistro

Adres: Hulselstraat 16, 2470 Retie
Telefoonnummer: 014322014
Stad: Retie
Route: Hulselstraat 16
Postcode: 2470


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Hulselstraat 16 Retie, Ontbijt aan huis Dessel, Ontbijten Kasterlee, Ontbijtmand Dessel, Watermolen Retie, Lunchen Retie, Pannenkoeken Retie, Take away Retie
Recensies
Met een bongo bon een dessertbordje gaan eten, super lekker, gezellig en super vriendelijke bediening, zeker een aanrader!
Heerlijke toast en pannenkoeken en de koffie speculoos is super
Lekker gegeten op het gezellig terras met prima bediening.
Lekker ontbijt en zeer vriendelijke bediening. Het klein ontbijt met supplement fruitsalade was meer dan genoeg om onze maag te vullen. Het bruin brood is zeer lekker. De zelfgemaakte granola en coulis met yoghurt was de perfecte zoete afsluiter.
Heel vriendelijk en Goede bediening zeer lekker en meer dan voldoende om gegeten
Super lekker gegeten met bongobon van 30€, hier een 3-gangengerecht gekregen! Ook nog een paar goeie lekkere cappuccinos gedronken. We gaan zeker terug
Vriendelijk, gezellig, goede koffie en super gebakjes. Menu gaan we bij de volgend bezoek verder uitproberen. Een aanrader!!
Samen met vrienden van een meer dan volledig ontbijt genoten. Jullie doen dat super
Schitterend ontvangen geweest door heel vriendelijke mensen en super lekker gegeten met een bongo bon Gelukkige verjaardag! Een echte aanrader !
De lekkerste ijskoffie die ik in België al gedronken heb! De koffie maltesers was ook heel lekker. De uitbater is heel vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid