facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moon House

Moon House

Info

Chinese restaurant

Adres: Klapdorp 80 , Antwerp 2000, BE
Telefoonnummer: 03 226 02 89
Stad: Antwerp
Route: Klapdorp 80
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: moon house klapdorp menu, moonhouse chinees, moon house antwerpen, chinees restaurant antwerpen, moon house klapdorp antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New Peacock New Peacock 6 km New Peacock is gespecialiseerd in 4 traditionele keuken van China: De Sichuanse, de C...
Recensies
Schandalig besteld via take away na 2u nog steeds niets proberen we te bellen waar het blijft maar kan geen nederlands en geen engels maar we hebben dit wel al betaald hopelijl krijgen we ons geld terug !!!Service: 1/5
Slechtste restaurantervaring ooit! Zeer rommelig restaurant, eten van bedenkelijke kwaliteit en veel te duur. Loepia met krab nog bevroren wel nieuwe gekregen met nauwelijks krab in, bijgerecht gebakken mie 11€!, biefstuk niet gebakken maar gekookt... Karaf rode wijn hooguit 40cl ipv 50cl en niet te drinken. Er werden andere prijzen aangerekend dan op de menukaart dit waren nog de "oude prijzen". Doe Uzelf een plezier en ga ergens anders eten!
Slechtste Chinees restaurant waar ik ooit heb besteld. 44 euro voor nasi goreng en 10 gefrituurde scampi's zonder enige saus? Echt schandalig duur voor wat je krijgt.
Vandaag wezen eten Restaurant opgestapelde stoelen,bestek plakkerig,nog kerstversiering overal? nasi was verbrand,kip had rode stukken, De vorige eigenaar kon koken! Deze eigenaresse rekent extra voor hun verbrande nasi. Eten was niet meer zoals het was. Hun zijn een klant kwijt!
In deze verborgen culinaire parel schuilt een kundige gastvrouw met haar klantvriendelijke team van medewerkers. Naast de standaard assortiment hebben wij gisteravond buiten de menukaart gegeten puur op advies van de patrone. Het was over heerlijk en de rekening was heel democratisch:
Nieuwe eigenaar, restaurant is een slagveld, de maquillage ligt ronduit in de WC. Kerstversiering nog aanwezig. Ik stel me dan ook serieuze vragen bij de hygiëne in keuken.
Na een paar keer lekker nasi goreng, kreeg ik gelijk 1 met een rotte garnaal vandaag, slechtse nasi goreng ooit om van te walgen, heb foto's genomen als bewijs, ze zijn wel vriendelijk genoeg om me terug te betalen, maar is zeker de laatse keer dat ik daar ga bestellen.
Ziek van de Chinees Moon House, normaal gingen we eten bij restaurant Marcel maar omdat een vriend ziek is ben ik maar Chinees gaan uithalen. De ribbekes veel te vettig en geen zoet zure saus bij. En de kip met zwarte bonen saus amper smaak en veel te weinig kip 7 kleine stukjes. Plus nog een sliert noedel in de maaltijd. Van een andere maaltijd? Vaak geweest maar het eten kan eens tegenvallen maar als ik er ziek van ben zien ze mij er nooit meer terug. Dit is erover. Ik wil niet weten wat ze doen van hygiëne in de keuken. En hoe komen 2 slierten noedels terecht in men maaltijd tussen de kip met zwarte bonensaus met aparte rijst? wss de kip van een eerder bestelde maaltijd van andere mensen herbruikt in mijn maaltijd en dit 20euro. Pure geldverspilling.
Tot op heden stonden we erg positief tegenover dit restaurant waar we al eens eten van lieten aan huis komen en in het verleden ook gingen eten. Gisteren bestelden mijn vriend en ik een aantal gerechtjes en vandaag hangen we beide al een hele dag boven het toilet. Ik ben hoogzwanger dus extra zware domper. Je kan 'pech' hebben maar eigenlijk zou het NIET mogen gebeuren.
Het eten is veel te zout gemaakt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid