facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moochie Frozen Yogurt Leuven

Moochie Frozen Yogurt Leuven

Info

Frozen yogurt is een verfrissend en gezond alternatief voor roomijs. Gemaakt van verse, magere, biologische yoghurt. Combineer met je favoriete toppings.



"Moochie Frozen Yogurt is een verfrissend en gezond alternatief voor roomijs. Gemaakt van magere, biologische yoghurt. Combineer met je favoriete toppings."
Adres: Mathieu de Layensplein 8, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 0468 252 142
Stad: Leuven
Route: Mathieu de Layensplein 8
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 00:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: moochie leuven openingsuren, frozen yogurt belgie, moochie leuven adres, moochie frozen yogurt leuven leuven, moochie frozen yogurt leuven openingsuren, frozen yogurt oostende, moochie openingsuren, moochies leuven
Recensies
Super lekker!!! Redelijk prijzig, maar het is zijn geld waard!
Super onvriendelijke blonde verkoopster. Totaal niet klantvriendelijk en wou duidelijk snel naar huis. Hoezo niet met cash betalen om 21u30? Lekker frozen yoghurt maar door de onvriendelijkheid zal ik er niet snel terugkomen.
Heel leuke plaats, veel keuze van toppings soms moeilijk om te kiezen al meerdere keren geweest en zeer tevreden, voor de kids is er een speciale mini potje met 3toppings naar keuze hoe leuk ik raad de natural stevia ijs. Jij kan ook op het terras zitten. Vriendelijke bediening
Ik ben 2x langs geweest, eerst voor Frozen Yoghurt en dan een 2e keer voor de Bubble Tea. Voor de frozen yoghurt zit je helemaal goed! Heel lekker, meerdete smaakopties en veel leuke topper om van te kiezen. De bubble tea is ook oke, maar zou ik drink die liever ergens anders. Maar het was zeker in orde! Hou er wel rekening mee dat hier niet veel zitplaatsen zijn binnen, 2 toogjes aan het raam. Buiten is er meer plaats aan de felroze stoelen en tafels, dus met goed weer is dat zeker een optie.
Lekkere frozen yoghurt voor een correcte prijs! Propere, overzichtelijke winkel op een toplocatie met groot terras en vriendelijke medewerkers.
Keuze tussen vier soorten yoghurt ijs standaard, stevia, kokos of meloen. Ruime keuze aan toppings.
Yoghurtijs zoals het zou moeten zijn
Lekkere snackpauze die je zo gezond of ongezond kan maken als je zelf wil: van een stevia-ijsje met vers fruit tot een gesuikerd exemplaar met allerlei chocolade en koekjes. Wel altijd erg verfrissend. Ook redelijk veel zitruimte op het terras en een vlotte, vriendelijke bediening.
Watermeloen yoghurt smaak
Vandaag bij Moochie ijsje gaan eten. Ik heb de froyo gezoet met stevia besteld. Heel verrassend van smaak, niet te zoet en niet te flets. De prijs was redelijk voor het geen dat je krijgt. Je kunt natuurlijk kiezen uit verschillende toppings. Voor mij is dit de gezonde kant van ijsjes eten. Blauwe bessen , frambozen met donkere chokolade schilfers. De toppings zeer knapperig en vers fruit. Je kunt aangenaam vertoeven op hun buiten terras. Zeker voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid