facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moochie Frozen Yogurt

Moochie Frozen Yogurt

Info

Fabulous Frozen Yogurt in Gent, Antwerpen, Leuven, Hasselt en Mechelen. www.moochie.be voor alle info.

Geschiedenis

Opening hours:
Monday - Thursday: 11:00 - 20:00 (nice weather? 22:00!)
Friday - Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 12:00 - 20:00

More info check www.moochie.be

Branding by DK Graphics - www.dkgraphics.be



"Moochie Frozen Yogurt is een verfrissend en gezond alternatief voor roomijs. Gemaakt van magere, biologische yoghurt. Combineer met je favoriete toppings."
Adres:
Telefoonnummer: +32468270413
Stad: Ghent


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 00:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Moochie kcal, Moochie Frozen Yoghurt kcal, Frozen yoghurt calorieën, Prijs Moochie, Frozen yoghurt maken, Frozen yoghurt Delhaize, Frozen yogurt Brugge, Frozen yoghurt machine
Recensies
Altijd lekkere ijsjes, continu andere smaken te krijgen, keuzes zijn beperkt maar de prijs maakt alles goed. En feit dat toppings beperkt zijn maakt de moochie ice cream juist lekkerder en verfijnder.
Vlotte bediening, zelf enkele minuten voor sluitingstijd. Er was nog overal keuze in de toppings en alle fruit was lekker vers.
Echt lekker bosbes yoghurt ijs met allemaal verschillende toppings die je kon kiezen. Een feestje!
Lekker ijske Dame achter de toog geeft goed uitgelegd wat de bedoeling was Zeer overzichtelijk Watermeloen smaak softijs en 2 toppings 4,80 euro Zeer lekker Spatscherm aan de kassa
Zeer lekker en verrassende smaken een aanrader
Elke keer dat wij naar het stad trekken, passeren we hier voor een lekkere moochie met fruit toppings. Ze zijn overheerlijk!
Lekker yoghurtijs met verschillende toppings. De appelpareltjes waren heel verfrissend. Heel druk op deze plaats.
Lekker maar wel duur. Sinds de corona stijgen hun prijzen alleen maar.
Ijs heel lekker, maar de bediening kon er niet mee om dat we best wel wat tijd nodig hadden om te kiezen. De toppings zijn nochtans overweldigend als je voor een eerste keer in de zaak komt. De zure matten waren zo hard dat mijn dochter ze niet op at, en de koekjes week. Kijk dus uit met welke toppings je bestelt, en kies voor die die vers kunnen blijven blootgesteld aan de lucht.
Mmmm lekkere frozen yogurt Altijd vers fruit als keuze topping ! Natuur en stevia zijn een vaste waarde maar vandaag kon je mango of framboos yogurt krijgen Formaat mini krijg je 1 topping naar keuze Formaat medium krijg je 2 toppings naar keuze en bij de large mag je zoveel kiezen als je wil ! Zeer vriendelijke bediening en super toffe plaats om te genieten van iets lekkers Ook de ice tea is er super !
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Moochie Frozen Yogurt.

Ghent bevroren yoghurt winkel

openingstijden, locatie, vervoer. Moochie Frozen Yogurt adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Moochie Frozen Yogurt. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Moochie Frozen Yogurt delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Planet Yoghurt & Planet Pasta Planet Yoghurt & Planet Pasta 330 meter Frozen Yoghurt & Pasta shop
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid