facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moochie Frozen Yogurt Hasselt

Moochie Frozen Yogurt Hasselt

Info

Frozen yogurt is een verfrissend en gezond alternatief voor roomijs. Gemaakt van verse, magere, biologische yoghurt. Combineer met je favoriete toppings.

Geschiedenis

Frozen yogurt - letterlijk bevroren yoghurt - is een verfrissend en gezond alternatief voor roomijs. Onze frozen yogurt is gemaakt van verse, magere, biologische yoghurt die ter plaatse in de winkel wordt bevroren op het moment van je bestelling. Vervolgens wordt de yoghurt geserveerd met allerhande toppings zoals versgesneden fruit, chocolade, granen, noten, koekjes of snoep. En afgewerkt met een gratis sausje. Je combineert volledig naar eigen wens en creëert zo je eigen, unieke 'moochie'.

Onze frozen yogurt bevat 0% vet, een verlaagde dosis suiker, veel calcium én de nodige levende yoghurtbacteriën die zo goed zijn voor ons lichaam en ons verteringsstelsel. Combineer dit met versgesneden fruit en je krijgt er nog een portie vitamines bovenop!

Frozen yogurt is dus een perfect, calorie-arm tussendoortje, een heerlijk dessert, een fris ontbijt of een ideale lichte lunch. Dit alles zonder schuldgevoel.



"Moochie Frozen Yogurt is een verfrissend en gezond alternatief voor roomijs. Gemaakt van magere, biologische yoghurt. Combineer met je favoriete toppings."
Adres: Vismarkt 1, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: +32468169410
Stad: Hasselt
Route: Vismarkt 1
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 14:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Frozen yoghurt zwanger, Moochie contact, Moochie taart, Moochie pancakes, Moochie Facebook, Bubble Tea Moochie, Moochie Instagram, Moochie Tapas
Recensies
Heerlijk passievrucht yoghurt ijs met een topping van chocolade en bessen. Schoon bedrijf en alles netjes‼
Het watermeloen ijs was heel lekker! Echt een aanrader. Vind het zeker een goeie zaak dat de medewerker de potjes vult met ijs en toppings. Dan weet je als consument precies hoeveel je zal betalen ipv zelf een standaard grote pot vullen en dan verrast zijn door de hoge prijs.
Gezellig genoten van mijn lekkere Froyo! Super lekker, helemaal niet zo duur als andere reviews beweren. En een zeer vriendelijke en behulpzame bediening Gewoon niets slechts hierover te zeggen
Lekkere én gezonde frozen yoghurt. Je kan kiezen uit verschillende smaken, en verschillende groottes. Bij de 'normal' krijg je 2 toppings en een sausje, en die is echt meer dan groot genoeg. Maar voor de hongerigen kan je dus nog groter gaan. Een goede en ruime keuze aan verschillende toppings, zowel zoet en zuur als vers fruit en fruitparels. Het is wat duurder dan een 'gewoon' ijsje, maar het is zijn geld wel meer dan waard!
Vriendelijk, proper dat ijs was werkelijk bevroren, zo koud !!
Grote fan van de bubbel thee, fijne sfeer
Bubble tea besteld. Zeer teleurstellend! Er was maar 1 siroop beschikbaar. De rietjes waren op dus kregen we een lepel en een te kleine rietje waardoor alle bubbles kapot sprongen voor ze in het rietje geraakte. Hier op voorhand geen info over gehad. Toen ik verkoopster hierover aansprak dat het dan eigenlijk geen zin had om een bubble smaak te kiezen zei ze ik heb geen idee heb zelf nog nooit bubble tea gedronken. Maar ze verkoopt dit wel aan de mensen?! De thee zelf hebben ze volgens de verkoopster niet lang genoeg laten trekken dus deze smaakte heel flauw. Klant vriendelijkheid ook ver zoek. Voor mij was dit de laatste keer! Jammer!
Prijs kwaliteit was goed. De bubble tea had een ruime keuze ook al was het slecht bijgehouden welke smaak parels beschikbaar waren en welke niet.
Zeer lekker en zo gezond als je het zelf wilt maken. Er is een ruime keuze aan toppings en het personeel is altijd vrolijk en vriendelijk. Zeker een aanrader op een warme dag. Als er geen plek meer is op het terras zijn de trappen van de kerk ook nog een optie, waardoor het altijd wel een gezellige gelegenheid is om er iets te gaan halen
Lekkere yoghurtijs, verschillende smaken, deze keer bosbes of mango. Vaste zijn de naturel of stevia. Veel verschillende toppings. En hele lekkere bubbelijsthee, teveel smaken om zo even op te noemen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid