facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moochie Frozen Yogurt Antwerp

Moochie Frozen Yogurt Antwerp

Info

Frozen yogurt is een verfrissend en gezond alternatief voor roomijs. Gemaakt van verse, magere, biologische yoghurt. Combineer met je favoriete toppings.

Geschiedenis

Frozen yogurt - letterlijk bevroren yoghurt - is een verfrissend en gezond alternatief voor roomijs. Onze frozen yogurt is gemaakt van verse, magere, biologische yoghurt die ter plaatse in de winkel wordt bevroren op het moment van je bestelling. Vervolgens wordt de yoghurt geserveerd met allerhande toppings zoals versgesneden fruit, chocolade, granen, noten, koekjes of snoep. En afgewerkt met een gratis sausje. Je combineert volledig naar eigen wens en creëert zo je eigen, unieke 'moochie'.

Onze frozen yogurt bevat 0% vet, een verlaagde dosis suiker, veel calcium én de nodige levende yoghurtbacteriën die zo goed zijn voor ons lichaam en ons verteringsstelsel. Combineer dit met versgesneden fruit en je krijgt er nog een portie vitamines bovenop!

Frozen yogurt is dus een perfect, calorie-arm tussendoortje, een heerlijk dessert, een fris ontbijt of een ideale lichte lunch. Dit alles zonder schuldgevoel.



"Moochie Frozen Yogurt is een verfrissend en gezond alternatief voor roomijs. Gemaakt van magere, biologische yoghurt. Combineer met je favoriete toppings."
Adres: Melkmarkt 27, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +46468260413
Stad: Antwerp
Route: Melkmarkt 27
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Moochie kcal, Frozen yoghurt kopen, Moochie frozen yoghurt recept, Moochie Antwerpen openingsuren, Frozen yoghurt zwanger, Moochie Frozen Yoghurt kcal, Moochie dessert, Frozen yoghurt Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Enjoy Munch Me Frozen Yogurt Enjoy Munch Me Frozen Yogurt 648 meter Heerlijke frozen yogurt, vriendelijke bediening, cappuccino kan beter.
Yo Yammies Yo Yammies 2 km Yo Yammies is een hippe frozen yoghurt bar in hartje Antwerpen. Yo Yammies werkt enke...
Recensies
Toen we net binnen kwamen, is de persoon achter de toog vertrokken naar achter. Na 20 minuten nog altijd niemand gezien te hebben, zijn we vertrokken. Dit is helemaal niet klantvriendelijk en het was dan ook duidelijk waarom er geen andere klanten aanwezig waren.
We komen binnen zitten als enige klanten, de ene persoon die achter de kassa stond is naar achter gelopen en we hebben haar niet meer teruggezien. Duidelijk geen zin om te bedienen.
Leuk gezellig en lekker ook veel keuze,vriendelijke bediening
Eerste keer Moochie, eerste keer froyo frozen yoghurt ... and I’m hooked !! Vier basis smaken voor de frozen yoghurt natuur, stevia, watermeloen & limoen waarbij je talrijke toppings kunt combineren. Zeer leuk concept. Super vriendelijke service. Ik probeerde de combinatie natuur & watermeloen met aardbeien & bosbessen en GENOOT intens ! Ik betaalde 4,70€ Tweede keer Moochie: stevia met mango & blauwbessen: lekker maar vorige was beter! Kom zeker nog terug!
Midden in het centrum van Antwerpen dit heerlijke alternatief voor de meestal mierenzoete ijsjes die je op een warme dag overal kunt vinden. We hadden beiden een 'natural met stevia laten maken, maar toen ik een te hoog bedrag moest afrekenen en ik daar iets over zei, bleek dat de verkoopster 2 x soya had gemaakt en die zijn €0.70 duurder. Gelukkig werd er helemaal niet moeilijk over gedaan, kreeg ik het prijsverschil meteen terug en werden 2 stevias gemaakt. Als klap op de vuurpijl mocht ik de soya versies ook nog eens meenemen, konden ze toch alleen maar weggooien. Top dus, een menselijk foutje dat zo super hersteld wordt.
Altijd lekker ijs, maar het personeel stoort mij vaak. Vaak zijn ze ongeduldig. Ben er al 4 keer geweest en geen enkele keer vragen ze naar welke saus je wilt, je moet het altijd zelf vragen en het lijkt vaak alsof ze het erg vinden. Vind het ook belachelijk dat je geen smaken mag combineren. Ik ga liever naar de concurrent Munch Me in de stadsfeestzaal.
Vandaag met vrienden naar Antwerpen geweest en ik kwam dit zaakje tegen. Ik nam de go nuts beker met banaan nutella musli en studenten haver. Waar ik als eerst van schrok was dat ze alles behalve zuinig er mee waren het kosten wel 6 euro 50 maar het was echt een flinke beker met een toef frozen yoghurt erop die helemaal uit de beker stak. Bovendien een hele lieve leuke dame aan de balie dus die heeft der 2 euro fooi meer als verdiend
Vriendelijk personeel, zeer lekker
Heel lekkere ijsjes. Er zijn verschillende soorten toppings en ze houden rekening met allergenen. Wel aan de duurdere kant.
Heel vriendelijk en behulpzaam. De chocomelk met marshmallows heeft gesmaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid