facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monza Eupen

Monza Eupen

Info

Autentica Cucina

Adres: Industriestrasse 37, 4700 Eupen
Telefoonnummer: +3287313233
Stad: Eupen
Route: Industriestrasse 37
Postcode: 4700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Les  pizzas  demi métre  de la luna Les pizzas demi métre de la luna 2 km Deze pizza was zeer lekker! Ik vond vooral de bodem het beste.
LA LUNA RISTORANTE LA LUNA RISTORANTE 2 km Lekkere ossobuco gegeten. Ook de voorgerechten en het nagerecht was echt lekker. Vrie...
Restaurant Dolce Vita Restaurant Dolce Vita 2 km Toppie adres! Aangenaam kader, gezellige ontvangst en bediening met humor. Eten voort...
La Bottega La Bottega 2 km Lieve mensen, prima pizza. Vond het echter niet zo goed als verwacht naar aanleiding ...
San Marco Eupen San Marco Eupen 2 km Lieve mensen een Resto voor goede eters. Veel vlees gekregen ik kon het niet opeten. ...
Recensies
Geen grote keuze maar elke maand een nieuwe kaart. De gerechten zijn simpel, authentiek en super lekker. De borden zijn vol. De sfeer is bijzonder, de service vriendelijk. 5 sterren!
Zeer goede ontvangst, zeer goede tijd !!! Mijn complimenten aan Salvatore La Spisa!!! dat was heerlijk !!! vooral omdat we een leuke kleine groep waren en we een keuze aan gerechten hadden en alles goed bezocht was! geweldige sfeer en de inrichting van het prachtige restaurant !!! bedankt aan het hele team... Benoît Monet Manager ABcarrosserie!!!
Heerlijk eten van topkwaliteit, zeer vriendelijke bediening en een liefdevolle sfeer in het restaurant. Er wordt een zeer interessante wijnkaart aangeboden. Een allround succeservaring met herhalingsgarantie. Bedankt en ga zo door. Bravo!
ALLES PERFECT, HEERLIJKE KEUKEN, VRIENDELIJKE SERVICE, KOM EVEN WEER :-
Het eten was van topkwaliteit en vers. De service is goed maar erg jong ... een klein gebrek aan ervaring. Zeer goed in het algemeen.
Super leuk restaurant, gezellige sfeer, eenvoudige Italiaanse keuken van kwaliteit en verfijnd zoals ik het graag heb! Met een originele wijnkaart, a crush!
Het was heel erg goed. De twee jonge serveersters waren aangenaam. De maaltijd was top. Ik raad ten zeerste aan.
Wat een genot om Salvino in de keuken te vinden! Alles is huisgemaakt en lekker! Aanbevelen
Heel erg lekker! We waren helemaal tevreden en komen graag terug.
Super lekker en elke wens vervuld. We kunnen het alleen maar aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid