facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monstertjes

Info

Monstertjes is een babyspeciaalzaak in Leuven voor hippe stadsmama's: alle babyessentials, leuke cadeautjes, coole kleding, meubels, wandelwagens,autostoelen, .. en natuurlijk ook geboortelijsten!
Geef uw feedback op http://feedback.monstertjes.be - thx!



"Babyspeciaalzaak in hartje Leuven! Dé plek voor al je baby essentials, cadeautjes en geboortelijsten!"
Adres: Savoyestraat 3, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016847985
Stad: Leuven
Route: Savoyestraat 3
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: Monstertjes leuven openingsuren, Geboortelijst Leuven, Monstertjes geboortelijst, Babywinkel Leuven Mechelsestraat, Monstertjes tekenen, Nuvola Leuven, Babywinkel Aarschot, Great at 8
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Filou & Friends Leuven Filou & Friends Leuven 45 meter Friends Forever - Quality clothes for children from 0 - 10 years
Promod Promod 123 meter Erg mooie winkel, veel kleur in de collectie en mooie materialen. Franse hedendaagse ...
Sucralicious Sucralicious 142 meter Ik wou unieke doopsuikers voor de geboorte van mijn baby. Ik werd van iedere stap van...
Nuvola Nuvola 144 meter Heel mooie kinderschoentjes en kinderkledij. Klein winkeltje maar met heel goed advie...
Pimkie Pimkie 166 meter Super vriendelijke bediening gehad! Zeker een aanrader, ze staan er allemaal met een ...
Miss Moose Miss Moose 209 meter Kids Concept Store + webshop: Decoratie, accessoires, speelgoed en kledij met een Sca...
Greatat8 Greatat8 273 meter Leuke kinderkleding en aangename bediening!
Minimals Minimals 362 meter Mooie kleren en tof winkeltje , maar weinig klantvriendelijk helaas. Had al veel outf...
Doekjes en Broekjes Doekjes en Broekjes 477 meter Zeer fijne ecologische winkel!, met helpend advies, ook al is het over het gebruik va...
Bellasinella Baby-kinderkleding Bellasinella Baby-kinderkleding 588 meter Zowel exclusieve baby-kinderkleding als outlet.
Recensies
Wij zijn gisteren onze geboortelijst gaan leggen bij Monstertjes en vond het een superleuke ervaring. Lore heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen om eerlijk advies te geven over wat we echt nodig hebben en wat niet. We kijken al uit naar de geboorte van onze spruit en de leuke spulletjes van Monstertjes!
Een geboortelijst samenstellen is speciaal en we kijken er dus met veel plezier op terug. Er was het goede advies van Lore en nadien de vlotte thuisbezorging. Het Monstertjes-team stond ook klaar met hulp toen bleek dat we ons vergist hadden met een link op het geboortekaartje. Fijne winkel!
We legden onze geboortelijst voor ons eerste kindje bij Monstertjes. Lore en haar team staan je met raad en daad bij en zijn steeds bereid om je met de glimlach te helpen. Ze hebben een groot aanbod van leuke merken. Hun manier van werken is eerlijk, open en klantvriendelijk!
We hebben bij Monstertjes 2 geboortelijsten gelegd en waren telkens heel tevreden. De service is top en Lore haar advies dat ze geeft bij het aanleggen van een lijst is eerlijk & uitgebreid en dus goud waard, zeker bij de geboorte van een eerste kindje. Het is er bovendien ook nog eens leuk snuisteren naar toffe, originele babyspulletjes!
Bij een eerste kindje hoort ook een eerste keer die geboortelijst leggen. Wij wilden onze lijst niet in één van die groteren zaken/winkels leggen omdat wij graag een persoonlijke aanpak verkiezen omdat het toch allemaal spannend, nieuw en onbekend is. Als zwangere mama gieren die hormonen door je lijf en was ik zo onzeker over veel dingen maar Lore en Ymke gaven mij van begin direct zo een WARM THUISGEVOEL dat wij heel snel beslist hadden om onze lijst bij Monstertjes te leggen: BESTE KEUZE OOIT ! Zij hebben ons zo goed geholpen met op zoek gaan naar de producten die we écht nodig hadden; een super snelle service, professionele maar joviale en huiselijke aanpak; duidelijke communicatie; vriendelijke lach; ... kortom, ik kan deze babywinkel alleen maar aanraden in al haar aspecten!
Een heel fijne, unieke ervaring met aandacht voor ons als nieuwe ouders. Een aanrader! Lore nam echt de tijd om ons te leren kennen, onze wensen en voorkeuren… Ook ieder van onze familie en vrienden was positief over een bezoek aan de winkel om een cadeautje van de geboortelijst te kopen of op te halen. Wij zijn zeker fan en komen er de komende jaren nog voor de leuke spulletjes en cadeau-ideeën!!
Verkoopster was druk bezig met het telefoneren. Geen aandacht voor klanten. Spijtig, we werden niet geholpen.
We zijn naar het buitenland verhuist sinds ons dochtertje 6 weken oud was. Monstertjes Lore dus heeft zich altijd flexibel opgesteld naar ons toe. Communicatie verloopt nog altijd heel vlot via mail/instagram en als we in Leuven zijn, springen we zeker binnen. Onze buggy besteld via monstertjes had een vervangstuk nodig en via Lore hebben we de juiste onderdelen kunnen krijgen en waren ze nog in garantie. Zeker een aanrader voor mensen die in binnen- en buitenland wonen!
We legden hier onze geboortelijst en kregen goed advies zonder enige vorm van opdringerigheid. Mooie winkel met mooie producten. Ook weken na het afsluiten van onze geboortelijst konden we nog terecht met onze vragen over 1 van de producten die we kochten. Aangename, persoonlijke aanpak maakt dat we hier zullen blijven komen.
Zeer leuke webshop. Heb een bestelling gedaan en de communicatie verliep super vlot en super vriendelijk. De verzending zelf ging ook super snel. Als ik ooit in Leuven ben dan spring ik met plezier eens binnen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid