facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MonPodologue.be

MonPodologue.be

Info

Analyse de la marche, de la course, du geste sportif et de la posture. Semelles sur mesure.
Soins des pieds. Suivi des pieds des patients diabétiques.



"PODOLOGUE - POSTUROLOGUE à Braine-le-Comte et Nivelles. Analyse de la marche, de la course, du geste sportif et de la posture. Semelles sur mesure. Soins des pieds ongles incarnés, cors, durillons, etc. Patients diabétiques."
Adres: Chaussée de Mons 167, Seneffe
Telefoonnummer: +32 479 09 55 52
Stad: Seneffe
Route: Chaussée de Mons 167



op zoek naar gerelateerd: Podologue Nivelles
Recensies
Podotherapeut geïnformeerd door mijn huisarts. Ik heb eindelijk een oplossing voor mijn probleem!
Zeer professionele podotherapeut die ook goed advies geeft over de ideale houding om blessures te voorkomen en te voorkomen. Ik raad ten zeerste aan.
Zeer professionele en betrokken podotherapeut. Ik raad aan!
Zeer vriendelijke en professionele ontvangst, luisterend naar zijn patiënten. Verschillende mensen om me heen, waaronder ikzelf, gaan daarheen en we zijn echt heel blij. De toegang tot het kantoor in Braine-le-Comte is zeer eenvoudig, zelfs voor mensen in moeilijkheden. Ik raad het je aan.
Professioneel en vriendelijk welkom, Valérie Piette neemt de tijd om te luisteren naar de gevoelde problemen, om het lichaam en de wandeling te analyseren, om de problemen en de oplossing uit te leggen. Ik kreeg een gedetailleerd rapport en de zolen waren snel gemaakt. Ik raad ten zeerste aan !
We hebben Valérie Piette geraadpleegd op advies van een vriend voor onze dochter. We werden niet teleurgesteld. Volledig verslag, uitleg en gedegen advies en uitstekende contacten met de kinderen. Aanbevelen.
Zeer bekwame podotherapeut die goed uitleg geeft aan volwassenen en kinderen. Aanbevelen.
Podotherapeut aan de top! Zeer professioneel, snelle afspraak, kwaliteitsmateriaal, opvolging, snelle ontvangst zolen! Erg tevreden! Aarzel niet om daarheen te gaan.
Prima podotherapeut die zijn vak met grote professionaliteit uitoefent. Zeer attent voor zijn patiënten om voor elk van hen de juiste oplossing te vinden. Ik zou zonder aarzelen teruggaan.
luisteren naar de patiënt, zeer consciëntieus en zeer professioneel. Een echte aanrader, of het nu gaat om wandelen of voor sportliefhebbers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid