facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondzorg Herk

Mondzorg Herk
"Mondzorg Herk is een modern tandheelkundig centrum in Herk-de-Stad, Limburg."
Adres: Steenweg 163, bus 1, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: +3213690900
Stad: Herk-de-Stad
Route: Steenweg 163, bus 1
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: Mondzorg Alken, Tandarts Halen, Tandarts van wacht Herk-de-Stad, Tandarts Lummen, Mondzorg Zichem, Arcadent, Tandarts in de buurt, Tandarts Sint-Truiden
Recensies
Een praktijk die een ongevraagde behandeling bij me heeft uitgevoerd. Moeilijk te weigeren als je daar zit met een verdoofde mond Ze zeer duur. Ook kreeg ik een rekening via mail ipv met de post voor een geannuleerde afspraak van €90 !! Mij zie je er nooit meer!! NB als ik 0 sterren kon geven....
Ook als een behandeling veel moeilijker verloopt dan verwacht, blijven ze zeer professioneel! Ookal was het een ongeplande behandeling die zeer lang duurde. Bedankt !
Deze tandartspraktijk heeft verschillende tandartsen. Je kan steeds dezelfde tandarts raadplegen als je wil maar dat kan de wachttijd serieus doen oplopen. Bij spoedgevallen is het dus mogelijk dat je een tandarts krijgt die je nog niet eerder had. Alle corona-maatregelen worden er nauwgezet nageleefd. De tafel, stoelen en 'behandel-zetel' worden tussen de verschillende patiënten telkens ontsmet. Ik heb tot nu toe al 2 van hun tandartsen ontmoet. Ze waren allebei heel vriendelijk, geruststellend en naar mijn mening zeer professioneel. In elke behandel-ruimte klinkt de radio rustig op de achtergrond en de zetel is aangenaam om in te liggen. In de wachtkamer is er een zeer grote tv maar geen tijdschriften corona-maatregelen?. Er is ook een speciaal wachthoekje voor de kinderen. Wat mij betreft is de hele praktijk dik in orde. Ik was nadat mijn vorige tandarts op pensioen ging op zoek naar een nieuwe en ik heb hem hier gevonden.
Vriendelijk en professioneel team. Mijn zoontje heeft een keer brute pech gehad en moest een stuk tand laten vervangen. Hij werd onmiddellijk geholpen. Ikzelf ben trouwe klant.
Na maanden terugkerende pijn aan een tand die 3 jaar geleden met een wortelkanaalbehandeling werd aangepakt en na herhaaldelijke terugbezoeken met rx kon mijn vorige tandarts de oorzaak niet vinden. Vandaag, bij mondzorg Herk , meteen van het eerste consult de diagnose: op rx zagen ze dat mijn vorige tandarts een afgebroken vijl in mijn tandwortel had achtergelaten !!! Ik heb een zeer heldere uitleg gehad over alle mogelijke opties en vermits ik koos voor extractie is die daarna ook feilloos uitgevoerd! Super aanrader ! Ook voor het vriendelijke onthaal aan de telefoon en balie!
Een paar dagen geleden brak er onverwachts laat op de avond een heel stuk van mijn tand af. Vele tandartsen wilden niets doen. Gelukkig werd ik in deze praktijk onmiddellijk verder geholpen met verdoving en een tijdelijke vulling. De dag erna werd de tand dan correct hersteld en ik heb geen pijn gevoeld. Het is een mooie, nieuwe, verzorgde praktijk en de tandartsen geven zeer goede uitleg en een prima service. Hier ga ik voortaan terug.
Vriendelijk onthaald, vlot en professioneel geholpen, mét een glimlach !
Vandaag gingen we voor de eerste keer langs in deze tandartspraktijk. Dit zijn mensen met heel veel geduld en empathie en met een grote vakkennis over hun gebied. Ik zou hun zeker aanraden voor iedereen!
Een zestal sterren was meer op haar plaats.Heb op 23.12 een supergoede ingreep gehad, heel moeilijk maar proffessioneel top in orde gebracht. Dank U en proficiat
Uitermate professioneel. Technisch sterk. Up-to-date met de laatste ontwikkelingen en menselijke uitleg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid