facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MONDOMIO.be

MONDOMIO.be

Info

Een school met net dat tikkeltje meer.
Flexibele lesuren en lessen die doorgaan in kleine groepen zodat de individuele noden van de kinderen vervuld kunnen worden.
Meer info vind je terug op onze website of onder Colofon.

Label

Onze visie is het aanbieden van duurzaam onderwijs met de focus op ondernemerschap en gebaseerd op de individuele behoeften en noden van leerlingen. Dit principe sluit het dichtst aan bij de methode van het Montessori-onderwijs.

Vaak zijn in het huidige schoolsysteem klasgroepen zeer groot en per leeftijd gecategoriseerd. Met het organiseren van onderwijs op individueel niveau, met behulp van leerlijnen en niet gegroepeerd per leerjaren, is het mogelijk om de grenzen tussen kleuter-, lager-, en secundair onderwijs open te gooien en kinderen op een kleinschalige manier op hun eigen tempo te laten werken. Want wat met een kind in de laatste kleuterklas of het 6de leerjaar dat al uitdaging van het lager onderwijs of het 1e middelbaar nodig heeft?

Onze missie is het vinden van een juiste balans op school voor zowel leerlingen, leraren als ouders. Want hoe zit het met het groot aantal leerlingen dat reeds van jongs af aan schoolmoe is, met de 4 op 10 leraren die een burn-out riskeren of met een ouder die stress heeft omdat hij geen vakantieopvang vindt?

We willen streven naar een duurzame school met focus op ondernemerschap, waar het eigen ritme centraal staat en ieder kind op zijn eigen tempo kan werken in een moderne en aangename schoolomgeving.

Adres: Steegsebaan 187, 2490 Balen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +3211191919
eb.oimodnom@ofni
Stad: Balen
Route: Steegsebaan 187
Postcode: 2490


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Freinetschool De Klimboom Freinetschool De Klimboom 2 km Leg het me uit en ik vergeet het. Laat het me zien en ik onthoud het misschien. Bet...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid