facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monde Sauvage D Aywaille

"Venez passer une journée complète en pleine nature parmi les animaux au Monde Sauvage Safari Parc !Parc animalier belge avec safari voiture, balades pédestres et parcours d'accrobranches.Restauration non-stop, aires de pique-nique et plaine de jeux pour les enfants."
Adres: Fange de Deignée, 3, 4920 Aywaille
Telefoonnummer: 04 360 90 70
Stad: Aywaille
Route: Fange de Deignée, 3
Postcode: 4920



op zoek naar gerelateerd: monde sauvage openingsuren, monde sauvage prijs, monde sauvage nederlands, monde sauvage korting, monde sauvage grotten, safaripark monde sauvage, le monde sauvage, monde sauvage review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Safari Parc Monde Sauvage Safari Parc Monde Sauvage 4 meter Safari was super uniek en origineel. Zoo was wat klein maar ook zeer mooi Op regenach...
Monde Sauvage Monde Sauvage 506 meter 10+ voor de prachtige collectie dieren, vooral op de savanne. Er lopen mooie grote ku...
Ninglinspo Ninglinspo 4 km Dit is echt de mooiste wandeling in de Ardennen en daarom ook de drukste. Ga bij voor...
Ninglinspo Ninglinspo 4 km Dit is echt de mooiste wandeling in de Ardennen en daarom ook de drukste. Ga bij voor...
Ninglinspo Ninglinspo 4 km Leuke,mooie wandeling om te doen.hebben deze met de hond gedaan..kan me voorstellen d...
Recensies
10+ voor de prachtige collectie dieren, vooral op de savanne. Er lopen mooie grote kuddes van bijvoorbeeld de kudu en de Nijllechwe deze zie je zelden in parken. Het park zelf stelt niet zoveel voor, het zijn basicly omheinde stukken bos. De enige faciliteiten bevinden zich bij de ingang, waar er wordt verwacht dat je betaalt voor gebruik van het toilet sorry, maar nee. Leuk dat er Patagonische zeeleeuwen worden gehouden, maar hun verblijf is de laatste 20 jaar volgens mij niet meer onderhouden: al het beton is afgebrokkeld en wordt niet eens weggehaald. Er is wel een aantal mooie verblijven maar het park in zijn geheel is niet erg bijzonder. Wat we wél erg bijzonder vonden was het 2 meter hoge lees: lage ABC-hekwerk bij de bruine beren. Ik denk niet dat zoiets in Nederland zou mogen.
We hadden tickets via vakantieveilingen die gewoon op de gsm stonden en dit was geen enkel probleem. Eens we binnen waren hebben we eerst de safari met de auto gedaan wat ik wel een leuk concept vond. De wegen kunnen misschien wel eens vernieuwd worden met de vele putten maar het is toch zeker de moeite waard. De rest van het dierenpark is te voet toegankelijk. Het is een vrije kleine zoo, maar wel zeker de moeite waard. We zijn twee keer rond gegaan omdat er toch niet veel volk was en we een aantal dieren niet hadden gezien. Er zijn verschillende shows en er is een klimpark. Het eten was lekker en het personeel was vriendelijk. Wel jammer dat er zo weinig toiletten waren.
Tijdens onze vakantie hebben wij ook een bezoek gebracht aan deze dierentuin. Wij hadden een combi met de grotten van Remouchamps, waardoor beiden wat voordeliger waren. Desondanks moeten we toch zeggen dat deze dierentuin echt een aanfluiting is, totaal niet wat wij gewend zijn van een dierentuin. Na ons bezoek aan de grotten wat overigens wel een bezoek waard is reden we naar dit Safaripark. Wij hadden al betaald, dus de verwachting was dat er niets meer bij zou komen. Dat was een grote vergissing. Allereerst moesten we 4 euro parkeerkosten betalen voordat we naar binnen mochten. In een lawaaierig restaurant waar luide carnavalachtige muziek werd gedraaid kochten we koffie wat uit een kartonnen bekertje werd geserveerd terwijl de stenen mokken er naast stonden, wat de pret ook niet echt vergrootte. Ook moest je voor een toiletbezoek nog extra betalen. Toch maar de motivatie hoog proberen te houden, dus wij het park in. Je kon kiezen of met je eigen auto door het safarigedeelte of met een treintje. Omdat wij een huurauto hadden kozen we voor het treintje. Maar daar aangekomen wenkte een man ons naar een houten keet waar hij duidelijk maakte dat je voor het treintje ook nog eens 4 euro per persoon moest betalen. Dat was echt teveel en hebben we dan ook niet gedaan. Toen bleef eigenlijk alleen nog een wandeling langs de overige dieren over. We kwamen eerst langs een aantal kooien waar vogels verveeld en gestrest om zich heen zaten te kijken. Daarna liep je door een bosachtig terrein met her en der een dierenverblijf. Sommige waren wel redelijk, maar veel verblijven waren oud en vertoonden behoorlijk wat schade aan betonnen constructie. Het verblijf van de orang-oetans was zelfs helemaal niet in gebruik, en deze apen waren ook niet elders te bezichtigen. Naast het lawaaierige restaurant bij de entree was er alleen bijna aan het einde bij de giraffen nog een restaurant maar die was dicht, en een toilet was er elders op het park ook niet. Wij zijn dan ook veel sneller dan verwacht weer naar het bungalowpark gegaan. Dit park raden wij dan ook zeker niet aan, zeker ook in het kader van het welzijn van de dieren.
Dit dierenpark is een absolute aanrader als je al reeds in de buurt bent. Er echt naar toe gaan omdat je dit wilt gezien hebben is net wat minder een goed idee. Er zijn zeker betere opties. Maar de dieren zitten groot en verzorgd. En er is heel wat te zien in de exotische vogelkooi. En he hebt wel een enorm leuk en goed uitzicht op de giraffen dus dit is fantastisch! Al heeft het park wel zeer dringend renovatie nodig. Personeel in de brasserie, spreek je best niet aan met de verwachting zeer vriendelijk behandeld te worden, maar ze doen wel hun best om Nederlands te spreken.
Heel mooi park, met een leuke autorit. Sommige plaatsen verdienen wel een opfrisbeurt waardoor ik wel zou uitkijken voor goedkopere tickets, wij hadden ze van actievandedag en dit scheelde ons genoeg zodat het de moeite werd.
Prachtig park en mooie en bijzondere collectie. Verschillende soorten zoals witte wolf en gordeldier die je niet vaak tegenkomt in een dierenpark. Safari met de auto prima te doen en daarna rustig de looproute wandelen, perfecte combinatie.
Niet de moeite! Het park en dan vooral de verblijven zijn toe aan verbetering! Safari is leuk om een keer gedaan te hebben. Ondanks bewegwijzering is de wandelroute niet altijd logisch.
Deze dierentuin is afschuwelijk!! De dieren zien er dood uit en lijken helemaal verwaarloosd! Alle dieren hebben allemaal veel te kleine kooien! Jullie zouden zich moeten schamen!!!
De tickets via vakantieveilingen anders zou het nog meer zonde zijn van je geld. Erg weinig echt wilde dieren in het safari-deel, enkel de nijlpaarden en neushoorns. Een deel van de verblijven en dieren zien er goed uit. Maar ook 40 procent niet, te kleine verblijven, ijsberende dieren, en soms zelfs erg slecht onderhoud, zou me kunnen voorstellen dat dieren zich hieraan bezeren. Om die reden de zeeleeuwenshow ook niet bezocht. Dat verblijf leek t.o.v. 2002 niet veranderd. Als al het geld wat in de Halloween aankleding is gestoken in noodzakelijke dingen zouden worden gestoken zou er heel wat kunnen veranderen. Het nieuwe netten/klimwerk is wel erg leuk
Dierentuin op zich niks speciaals te kleine ruimte voor bepaalde dieren die eigenlijk meer vrijheid mogen hebben zoals bepaalde roofvogels papegaaien ijsberen de katachtigen. Maar de speeltuin is wel top hoge netten in de bomen Speeltuin: Heel toffe speeltuin voor jong en oud Toiletten: De toiletten aan het restaurant vind ik schandalig dat men daar geld voor vraagt, Terwijl je een ticket heb gekocht voor het park en onderweg heb je een toi toi ofwel Dixie's wat niet echt uitnodigend is Picknickgebied: Vlak aan de speeltuin en kinderboerderijtje Handig toch als je als ouders even rust wilt hebben
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid