facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monastere Saint Charbel

Adres: Rue Armand De Moor 2, 1421 Ophain, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 67 89 24 20
Stad: Ophain
Route: Rue Armand De Moor 2
Postcode: 1421



op zoek naar gerelateerd: Abbaye Bois-Seigneur-Isaac
Recensies
Alle antwoorden op jullie vragen kun je het beste aan de priester George vragen En een goeie rondleiding gehad door bachier en zijn mooie kunstwerk gezien in de magazine.
Een oud en oud huis van aanbidding, dat een zeer comfortabele plek is om te bezoeken en tijd door te brengen van psychologische en fysieke rust
Na een bezoek aan de kerk kan je nog een wandeling maken naar de abdij.
Deve visitar.muito bom
Een kleine sfeervolle kerk met een interessant interieur. Naast de deur is een klooster met een openbaar buitenzwembad.
Gelukkige tijden gaan snel voorbij, de heiligheid en het prestige van de plek zorgen ervoor dat je je comfortabel en kalm voelt, zodat je stem automatisch zachter wordt als je met je metgezellen praat.Je zult van meditatie houden en jezelf de belofte van berouw geven. Het is een mooie en interessante verzoening met jezelf.
In deze oude abdij is sinds 2010 een klooster van de Maronitische orde gevestigd. De plaats is prachtig en buitengewoon goed gerestaureerd dankzij de Libanese diaspora. Er zijn daar verschillende kapellen te vinden, met name verschillende relikwieën. Spirituele retraites zijn mogelijk dankzij de vele aanwezige kamers. Buiten is een grote oprijlaan met beukenbomen die plaats biedt aan een vijftigtal voertuigen. Het Château de Bois Seigneur Isaac ligt er recht tegenover.
Plaats van rust en buitengewone collectie. Men vindt daar, in de crypte, een relikwie van de doorn van Christus en een wonderbaarlijke ostilla. Een goddelijke energie is. Ga weg van deze plek, er zijn geweldige dingen gebeurd door de gebeden die op deze plek zijn gedaan.
Kerk gesloten op het moment van het bezoek, klooster open maar geen melding als toegang is toegestaan... De tuinen en buitenruimtes blijven over. Voor georganiseerde bezoeken is het waarschijnlijk raadzaam om je vooraf in te schrijven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid