facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monastère Chevetogne

Adres: Rue du Monastère 65, 5590 Chevetogne, Namur, Belgium
Telefoonnummer: + 32 (0)83 21.17.63
Stad: Chevetogne
Route: Rue du Monastère 65
Postcode: 5590



op zoek naar gerelateerd: koor van monniken van chevetogne, pere cyrille chevetogne, chevetogne overnachten, chevetogne retraite, chevetogne muziek, chevetogne domein, chevetogne belgië, chevetogne webcast
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monastère de Chevetogne Monastère de Chevetogne 59 meter Zeer boeiende plaats. Rust heerst en zet aan tot nadenken. Daarboven op zijn het mooi...
Recensies
Wanneer je de tijd neemt om je onder te dompelen in de serene sfeer die het klooster uitstraalt, en toelaat om je te laten raken, kom je ongetwijfeld een kiem van transformatie tegen. Of het nu de gezangen van de monniken zijn, de pracht van de omringende natuur, de architectuur, de vele kunstwerken, een gesprek met een monnik of de stilte, ik weet zeker dat er iets is dat kan resoneren met jouw ziel. Bezoek het klooster en hervind je kern!
Prachtige communiteit in stilte en gebed..! De paters hebben nog niets ingeboed wat hun zang betreft in de Byzantijnsekerk en de Latijnsekerk. Mooie vierening meegemaakt..
Prachtige plek met deze twee bijzondere kerken.
Hemelse muziek. Echt een ervaring om er te zijn. Ook het verblijf in het klooster oud kasteeltje is een belevenis gastenpater br Gabriel is een uitstekende gastheer. Een voorproefje van de Hemel.
Toch een heel bijzonder weekend!
Leuke souvenirshop met goede produkten
Soms logeer ik hier een tijdje. Nu waren we alleen in de viering van de zondagmorgen. Slavisch, deze keer. Ongelooflijk indrukwekkend.
Prachtige ligging van klooster en kerk tussen bossen. We maakten nog net het einde van een kerkdienst mee. Een bijzondere ervaring.
Mooie ontspannende gezangen...
Zeer mooie plek voor de byzantijnse en/of Latijnse erediensten. Gastenverblijven aanwezig aan te bevelen, ook voor vrouwen. Zeer gastvrije ontvangst, ik kwam onaangekondigd en werd meteen uitgenodigd aan de maaltijd, samen aan tafel met de monniken. In de crypte onder de byzantijnse kerk is de kapel waar men meestal de getijden viert. Uiteraard wordt de hele mis gezongen. Deze monniken zingen zo prachtig, zij hebben al vele cd's uitgebracht met hun typerende intieme klank. Zeer aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid