facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mon Gateau à Moi

Mon Gateau à Moi

Info

Réalisés avec amour et passion, les cakes de "Mon gâteau à moi" sont de beaux et délicieux gâteaux artisanaux !



"Heb je zin in iets zoets en lekkers voor jezelf? Of wil je graag je gasten in de watten leggen met patisserie op jouw evenement? Dan ben je bij Patiss’an aan het juiste adres.Patiss’an maakt ambachtelijke en gepersonaliseerde patisserie, ijs, lekkers voor bij de koffie en veel meer. Heb je bepaalde intoleranties of volg je een dieet? Laat het ons weten! Wij hebben een aangepast assortiment voor sommige van onze producten!"
Adres:
Telefoonnummer: 0493475118
Stad: Tubize


Recensies
Liesbet Gryffroy schreef : De taart was super lekker en de dochter mega blij met haar ballerina Dank je wel!
Steeds zeer lekkere desserten. Een echte aanrader
We bestelden 42 cupcakes voor een verjaardag en ze waren een schot in de roos! Behalve dat ze mooi zijn, zijn ze ook heerlijk en niet te zoet. Je kunt het met je ogen dicht bestellen, we komen in ieder geval terug :
bedankt voor de taart, hij was heerlijk en de originaliteit van de bedrukking werd enorm gewaardeerd!! Juich!! Ik raad aan!!
Zeer goede cake, lekker, licht en helemaal niet walgelijk! Ik ben niet zo van taart dus dat wil zeggen dankjewel!
Gemiddeld niet meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid