facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mollem Golden Club

Adres: Dorp 10, 1730 Asse
Telefoonnummer: +3224528834
Stad: Asse
Route: Dorp 10
Postcode: 1730


Recensies
Zeer lekker gegeten. Prijs/kwaliteit ok.
Supper lekker en vriendelijke uitbater, Je kan er op elk uur van de dag warme keuken benutten, De patron doet de keuken zelf nog.
Mijn dagelijks wijntje en we lachen er wat af. Zeker de steak of de mosselen proeven
Gezellig restaurant, heel authentiek, eerlijke eenvoudige keuken. Prijs kwaliteit echt top.
Altijd lekker.
Oke maar had er meer van verwacht na al deze reviews te lezen. Het vlees steak is goed maar de bakwijze minder en werd koud bediend. Voor de rest hangt er wel een leuke sfeer. Een beetje de boel vernieuwen zou al veel doen.
Goeie steak, vlotte bediening, ruim voldoende champignonsaus veel verse champignons, lekker. Zeker voor herhaling vatbaar maar helaas moeten we wachten tot na de algemene coronasluitung van minstens 1 maand... Hopelijk kan deze zaak terug openen na al deze malaise.
Niet wat we hadden verwacht, steak saignant gevraagd en bien cuit gekregen. Heel lang moeten wachten op dessert. Service niet goed. Geen aanrader.
Lekker eten. Bediening duurde wat lang.
Superlekker gegeten, relax sfeertje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid