facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MoLi Invest

MoLi Invest
"B&V Invest is een jong en dynamisch team uit regio Aalst. Ons team staat for innovatie, flexibiliteit en activiteit! Samen met onze goede contacten in de vastgoedwereld staan wij te allen tijde aan uw zijde.Wij komen vrijblijvend bij u langs en maken een waardebepaling van uw woning gratis en voor niets. Geen loze beloftes maar een correcte prijs volgens de huidige toestand van de vastgoedmarkt.Wilt u uw huis, woning, appartement verkopen in regio Aalst, Affligem, Lede, Ninove, Erembodegem of andere? Wij helpen u gedurende het volledige traject!"
Adres: Beekveldstraat 74 bus 1, 9300 Aalst
Telefoonnummer: +32475974732
Stad: Aalst
Route: Beekveldstraat 74 bus 1
Postcode: 9300



op zoek naar gerelateerd: Nieuwbouwprojecten Hofstade Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GDA systems GDA systems 2 km Op het afgesproken uur niemand te bekennen, als we een half uur later bellen zijn ze ...
Recensies
Iris heeft mijn dossier behandeld, en ik ben enorm tevreden over de service. Ze antwoordt zeer snel bij vragen en het is nooit te veel gevraagd om mee te denken en advies te geven waar nodig. Het is fijn samen te werken met een immokantoor die ook na het tekenen van het contract zijn klanten blijft ondersteunen.
Na veel offertes en samen zitten met verschillende kantoren heb ik toch gekozen voor BV Invest. Voornamelijk door hun personeel. Iris, heeft mij sinds dag 1 goed geholpen, telefonisch, per mail of face 2 face. Ik ben geen gemakkelijk persoon, omdat ik zelf uitbater ben van horeca zaken, en hoofd Sales ben, maar Iris heeft ondanks dat het een moeilijke pand was + mijn karakter om te verkopen de nodige skills, geduld en klantvriendelijk getoond. Binnen de 5 weken was onze pand verkocht. Was altijd bereikbaar, heeft ons niet enkel een woning verkocht maar onze tweede woning ook gevonden. Je kan echt rekenen op haar en dat is een enorme meerwaarde. Ben zeker blij dat ik voor hen heb gekozen. Top service!
Het team van B&V invest heeft me super geholpen met mijn aankoop van mijn huis. Als ik vragen had waren ze steeds snel bereikbaar en was niets hun te veel om me de nodige uitleg te geven. Een TOP team met een vriendelijke en persoonlijke aanpak. Super bedankt voor alles !
De woning was zéér snel verkocht door een professioneel, gedreven team dat steeds bereikbaar is, ook in het weekend ! Correcte prijsbepaling, vlotte afhandeling van de papiermolen. Steeds vriendelijk en behulpzaam ! Oprechte dank van een zeer tevreden klant !
Goede panden in verkoop maar jammer genoeg veel te commercieel. Bij de twee huizen die ik heb bezocht en een bod heb gemaakt werden er telkens essentiele zaken niet meegedeeld. Dit is jammer.
B&V Invest is een top team! Heel professioneel en fantastische service! Het was geen eenvoudige opdracht die we ze gaven, maar heel snel de juiste kopers gevonden en onderhandeld naar de beste oplossing voor beide partijen. Veel dank aan Didier en het hele team!! Groetjes, Nathalie en Tom
Onlangs verkochten wij ons huis via B&V Invest, alles werd professioneel en vlot afgehandeld. Robin heeft ons perfect begeleid bij het opstellen van de attesten en het compromis, tussen het bod en het bekomen van een door alle partijen ondertekend compromis zat zelfs minder dan 48u! Het netwerk en de expertise van Robin van B&V Invest bracht deze verkoop tot een goed einde, zeker en vast een aanrader!
Ik mocht onlangs ervaren dat ik van Timothy een uitstekende dienstverlening kreeg inzake een te koop aangeboden huis. Niet alleen werden alle aspecten van het goed zeer grondig belicht maar ook kreeg ik prima informatie inzake de adequate schatting van mijn ouderlijk huis en de mogelijkheden inzake eventuele verhuuropties en begeleiding.
Top immo all the way! Vriendelijk, behulpzaam, uiterst correct, betrouwbaar. Wij kopen en verkopen met plezier opnieuw via Didier en zijn team! Hartelijk dank!
Zeer tevreden over de uitleg en doorlopen van het huurcontract. Ook op alle vragen die ik stelde ´kreeg ik een correcte uitleg .dank u een super goed team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid