facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Molenslop, 't

"In het hart van Weelde, een gezellige ontmoetingsplek voor sporters en niet-sporters. Iedere dag is de keuken geopend tot 20.00 uur en kunt u kiezen van onze uitgebreide menukaart en de vele suggesties op ons krijtbord.Ook voor kinderfeestjes, brunch- of dinerbuffet bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Straatakkers 1 , Weelde 2381, BE
Telefoonnummer: 014 47 86 55
Stad: Weelde
Route: Straatakkers 1
Postcode: 2381



op zoek naar gerelateerd: Sporten in Weelde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café De Kroeg Café De Kroeg 719 meter De café is dicht geen idee wanneer ga die open
Recensies
Lekker eten en betaalbaar Spaghetti mag wat meer zijn Eten: 5/5
Prijs - kwaliteit uitstekend. Een simpele maar lekkere menukaart. Rolstoeltoegankelijkheid: Alles vlak aangepast toilet
Leuke plaats en zeer vriendelijke bediening. Lekker gegeten .
Prijs-kwaliteit top!
We hebben hier hertsteak gegeten. Zeer lekker en niet duur! Eigenlijk voor een brasserie aan een sporthal ook nog wel gezellig zitten, maar niet hetzelfde als een bistro of restaurant natuurlijk. als je lekker wil eten en niet geeft om het feit dat je in de brasserie van een sporthal zit , zeker een aanrader. Bovendien zeer vriendelijke bediening!
Wauw, wat een eten en service. Democratische prijzen en zeer lekker. Leuk gelegen, zeker als de zon schijnt. Gemoedelijke sfeer, zeer behulpzame en eerlijke lieve mensen. Echt een aanrader!!!
Geweldig gegeten en de koers gekeken met een mooie donkere leffe van het vat! Heerlijk genoten, fijne sfeer en toffe vriendelijke bediening! Doe zo verder!
Lekker gegeten met mijn gezin. De steak, mals. Frietjes, krokant. Bediening, gezellig en aangenaam. Kortom voor herhaling vatbaar. Zeker aan te raden!
Echte sportkantine met leuke, uitgebreide kaart. Prima eten!
Leuk lokaal, fijn gelegen, goeie bediening, lekker bier da smaakt altijd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid