facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Molenbeek Sport ASBL

Molenbeek Sport ASBL
"Sam sport asbl :-École de natation-Stages sportifs-Parascolaires-Projet bien être réservé pour les jeunes en surpoids "
Adres: Rue Van Kalk93, 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 024100803
Stad: Sint-Jans-Molenbeek
Route: Rue Van Kalk93
Postcode: 1080


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ATLEMO ATLEMO 2 km Nederlandstalige atletiekclub te Brussel die open staat voor iedereen: jong en minde...
Recensies
Poolclub voor 3 jaar voor mijn kinderen die goed zijn geëvolueerd. Leuk, dynamisch, familiaal team... zelfs de cursussen waar de kinderen dol op waren mountainbiken, avontuur, etc. Bedankt Nawal en haar team!
Geweldig team! Dankzij jou begint mijn dochter, die niet mijn hoofd onder water was, diep te zwemmen en zonder angst in het water te springen bedankt voor je werk
Zeer dynamisch, professioneel team, mijn kinderen zijn 1 jaar bij hen ingeschreven en het resultaat is buitengewoon Ik raad Sam Sport asbl ten zeerste aan als je wilt dat je kind leert zwemmen ‍
Top team. Ik raad het iedereen aan! Mijn dochter zit op zwembadles en loopt regelmatig stage.
geweldige zwemclub. mijn zoon is heel snel geëvolueerd en hij gaat graag naar de cursus tijdens de vakantie, verschillende activiteiten.
Ik heb 2 kinderen die bij Sam Sport zwemmen, het is geweldig, eerlijk gezegd zijn de kinderen blij en zelfs ik als ouder ben zeer tevreden, Bravo sam sport, je bent de beste.
Super zwemclub, het beste van het beste als je je kinderen wilt inschrijven voor zwemles, zij zijn de beste van Brussel!
We zijn tevreden over de club, ook ons ​​kind, de coaches en de ontvangst zijn geweldig. Bedankt Sam sport vzw :
Heel leuk team en vooral een hele goede opvang van de kinderen proficiat aan het nawal team
Een team aan de top de kinderen nemen super graag hun zwemles
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid