facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mokkakapot

Mokkakapot

Info

Mokkakapot = alles onder 1 ^^pannen^^dak. Een cultuurbarbaar met drank en spijs in combinatie met galerie // bazaar

Adres: Sergeyselstraat 2 // moorkensplein, 2140 Borgerhout, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/344 43 42
Stad: Borgerhout
Route: Sergeyselstraat 2 // moorkensplein
Postcode: 2140



op zoek naar gerelateerd: brunch mokkakapot, bar luca, mokkakapot lunch, ontbijt antwerpen, mokkakapot openingstijden, cafematic, ontbijt borgerhout
Recensies
Heel gezellige ruime zaak met heel vriendelijk personeel. Echt fijn en gemoedelijk vertoeven. Kleine eenvoudige kaart maar lekker en vers. Echte aanrader! Ik kom zeker nog terug.Eten: 5/5
Sfeervolle plek om te genieten van een lekkere lunch! Vriendelijke bediening en lekker eten! Ze hebben ook kleurpotloden en papier voorzien zodat klein en groot hun creativiteit kunnen laten gaan in een ontspannen ruimte.
Het broodje van de dagkaart was tijdens de middag al niet meer voorradig dus bestelde ik een speculaaskoffie. Ik verwachtte me aan een huisspecialiteit maar het bleek een miniem klein glaasje koffie met wat speculoosgruis onderin. Prijs/kwaliteit niet in verhouding.
Heel leuk ingericht en kindvriendelijk, maar toch zal ik er niet meer teruggaan. Ik bestelde een chai latte en kreeg een glas warme melk met een minieme hoeveelheid thee in een vuiltje. Resultaat: warme melk zonder smaak. Ik bestel iets anders: bessenthee, en krijg een glas met een zo minieme hoeveelheid thee in dat er na 10 minuten nog steeds geen smaak in de thee zat. De bediening maakt geen enkele opmerkingen over mijn twee glazen die ik bijna vol laat staan.
Heerlijk chill cafeetje. Nieuwe formule lunchbuffet is erg handig voor over de middag: voor ieder wat wils.
Leuke, alternatieve plek om iets te drinken of te eten, maar toch wel heel beperkt van aanbod. Je kan er in het w-e enkel van het buffet kiezen. Geen aparte items te verkrijgen. Toch een gemiste kans.
Mokkakapot is een heerlijke plek om op zondagochtend met vrienden te ontwaken. Het personeel is zeer vriendelijk, er hangt een aangename sfeer en de menukaart is op een leuke manier geschreven.
Fantastische brunch in het weekend en zeer gemoedelijke sfeer en super vriendelijke bediening! Een aanrader!
Supersympathieke uitbaters en heel speciaal gezonde gerechten. Perfect voor een healthy experimentele brunch of ontbijt
Heel gezellig plekje om te brunchen. Het buffet was heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid