facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mokkafé

Mokkafé

Info

Gezellige Tearoom in de winkelstraat van Boom. Hier kan u genieten van een lekker ontbijt, diverse zoetigheden of een hartige snack.



BE0682678575

Adres: Antwerpsestraat 5, 2850 Boom
Telefoonnummer: 0484622125
Stad: Boom
Route: Antwerpsestraat 5
Postcode: 2850



op zoek naar gerelateerd: mokkafe boom, groupon mokkafe
Recensies
Heel lekker en verzorgd. Bediening altijd even vriendelijk. We komen hier graagEten: 5/5
Na Tomorrowland hier beland en heerlijk ontbeten. Goede prijs, goede kwaliteit en een hele ruime kaart vol met lekkere dingen. En hele vriendelijke bediening ook.
Super bediening en heel lekker ontbijt . Je kan er ook terecht met Vivabox . Dat is ongeveer het zelfde als een Bongobon. Wij komen zeker nog eens terug.
Zeer mooi en verzorgd luxe ontbijt
Altijd tevreden over allesEten: 5/5
Super lekker ontbijt, keuzes te over en vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar. De soep rook overheerlijk, die moet ik volgende keer zeker proberen Karin
Via groupon ontbijt gedaan. Was heel verzorgd, meer dan voldoende en heel vriendelijke bediening. Kortom n aanrader
Gezellige zaak waar je steeds met een glimlach bediend wordt. Lekkers voor iedereen zowel zoete als hartige gerechten, ijsjes en pannenkoeken.
Goede en vriendelijke service. Lekkere cappuccino.
Ons luxe ontbijt bij Mokkafe was lekker, uitbundig en met vriendelijke service aan tafel gebracht. Grote keuze en gezellig terras. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid