facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mokapi koffiebranderij

"Ambachtelijke koffiebranders"
Adres: Eindhoutseweg 17/B , Veerle 2431, BE
Telefoonnummer: 014 84 16 06
Stad: Veerle
Route: Eindhoutseweg 17/B
Postcode: 2431



op zoek naar gerelateerd: Mokapi Facebook, Maagsparende koffie, Koffiebranderij rondleiding, Koffiebranderij Antwerpen, Koffiebranderij Limburg, eindhoutseweg 41 2431 veerle - laakdal, Yanesha koffie, Stroobants Koffie
Recensies
Heel vriendelijke bediening, maken tijd voor elke klant. Er staat altijd een kopje koffie klaar. Uitleg over iets nodig, die krijg je zonder probleem en altijd met een lach. De koffie is er heel lekker, voor ieder wat wils.
Prima bedrijf met uitgebreid assortiment uitstekende koffie's. Steeds vers gebrand.
Zeer goede service, vlotte bediening, vriendelijke eigenaars, veel uitleg over het product, mooie winkel en overzichtelijk ingericht, ideaal voor geschenken en veel variatie aan koffie. En vooral...LEKKER!
Verse koffie en alles wat er bij hoort mooie geschenkmanden .
Goede koffie aroma's zijn fantastisch zou deze koffie iedereen aanraden. En hebben mijn koffie machien gratis hersteld .
Efkes om gerede om Kempen koffie te halen
Lekkere koffie en vriendelijk bedient
Geweldig lekkere koffie en een ruime keuze van verschillende smaken. Om de juiste keuze te maken wordt je professioneel bijgestaan door de mensen van Mokapi . Ook leuke geschenken worden naar wens voor je klaargemaakt en mooi verpakt. En ze zijn één voor één super vriendelijk . Mokapiteam jullie zijn TOP !!!
Zeer vriendelijke uitbater. En ruime keuze aan koffie, thee en andere lekkere dingen.
Zeer mooie nieuwe winkel. Uiterst vriendelijke bediening met een zeer nuttige en leerrijke uitleg over koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid